haftada 3 günmü 6 günmü olmalı ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gogiy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gogiy

Üye
merhaba arkadaşlar haftada 6 gün antreman yapıyorum aynı zamanda kilomu artırmak istiyorum ancak 70 kiloda kaldım acaba antreman sayımı 3e indirirsem faydası olurmu ve 3e indirmem gelişmemi azaltırmı ?

bnde 6 gün çalştım zaman oldu ama hiç bi verim alamadım artık 4 gün çalışıorum baya etkili oldu bende

Haftada 6 gün çalışmak için iyi beslenme + ek almak zorundasınız ve tek bolge çalışmalısınız . Ben pazartesi ,salı çalışıyom çarşamba dinleniyorum perşembe, cuma çalışıyorum cumartesi sadece kardiyo yapıyorum pazar dinleniyorum gine

beslenme olursa 6 gün süper gelişim için ideal ama beslenme dediğimde hafife alma :D günde kilonun başına 4 gram protein ve sağlam karbonhidrat yüklemesi yapmalısın ek takviyeler ve performans arttırıcı ürünler çok önemli ..ve 6 günlük idmanda en sıkıntı olan şey çogusunun motivasyonunun ve enerjisinin kırılması bunları karşılarım diyosan 6 gün en iyisi..tabi yeni başlayan herkes önce üç günle başlamalı bence sonra arttırılmalı(eger iyi beslenemessen 6 gün seni geriye götürür)

başlayalı 7 ay oldu hep 6 gün çalıştım bariz ölçüdede geliştim ek besinler kullanıyorum öğünlerimdede alabildiğimce protein almaya çalışıyorum ama kg başınada 4 gr alamıyorum kg başına 2 gr altına düşmüyorum :)

3 günde denedim 6 günde denedim senelerce.şahsi kanaatim 6 gün kendini yormaktan başka bişi deil..haftada 4 gün ideal ztn kasların dinlenme sürelerine vücudun yenilenme süresine bakarsanız 6 gün çok çok fazla vücuda dinlenmeye vakit bırakmıyosunuz..unutmamak lazım vücut geliştirmenin en önemli kısımlarından biride dinlenmedir.tavsiyem 4 gün ideal..

Back
Yukarı