Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar haftada 6 gün antreman yapıyorum aynı zamanda kilomu artırmak istiyorum ancak 70 kiloda kaldım acaba antreman sayımı 3e indirirsem faydası olurmu ve 3e indirmem gelişmemi azaltırmı ?
Haftada 6 gün çalışmak için iyi beslenme + ek almak zorundasınız ve tek bolge çalışmalısınız . Ben pazartesi ,salı çalışıyom çarşamba dinleniyorum perşembe, cuma çalışıyorum cumartesi sadece kardiyo yapıyorum pazar dinleniyorum gine
beslenme olursa 6 gün süper gelişim için ideal ama beslenme dediğimde hafife alma günde kilonun başına 4 gram protein ve sağlam karbonhidrat yüklemesi yapmalısın ek takviyeler ve performans arttırıcı ürünler çok önemli ..ve 6 günlük idmanda en sıkıntı olan şey çogusunun motivasyonunun ve enerjisinin kırılması bunları karşılarım diyosan 6 gün en iyisi..tabi yeni başlayan herkes önce üç günle başlamalı bence sonra arttırılmalı(eger iyi beslenemessen 6 gün seni geriye götürür)
başlayalı 7 ay oldu hep 6 gün çalıştım bariz ölçüdede geliştim ek besinler kullanıyorum öğünlerimdede alabildiğimce protein almaya çalışıyorum ama kg başınada 4 gr alamıyorum kg başına 2 gr altına düşmüyorum
3 günde denedim 6 günde denedim senelerce.şahsi kanaatim 6 gün kendini yormaktan başka bişi deil..haftada 4 gün ideal ztn kasların dinlenme sürelerine vücudun yenilenme süresine bakarsanız 6 gün çok çok fazla vücuda dinlenmeye vakit bırakmıyosunuz..unutmamak lazım vücut geliştirmenin en önemli kısımlarından biride dinlenmedir.tavsiyem 4 gün ideal..