Haftada 3 Gün

İyi forumlar arkadaşlar. 1 senedir bu sporla ilgileniyorum ve yaz öncesi çok iyi bir gelişim göstermiştim. Yazın sporu bırakmak zorunda kaldım ve haliyle kilo ve kas kütlesi kaybettim. Bırakmadan önce haftada 6 gün antrenman yapıyordum fakat şimdi haftada 3 gün zaman ayırabilirim. Ağır çalışmayı planlıyorum eskisi gibi gelişebilir miyim? Ve nasıl bir program uygulamam doğru olur? Önerilerinizi bekliyorum..
Not: Abartmayacak şekilde supplement kullanıyorum

Belki daha iyi bir gelisim gosterirsin, denemeden bilemeyiz. Ayrica haftanin 6 günü cok fazla oldugunu dusunuyorum. (Hele hele bu sporda ilk yilini geciren biri olarak).Antreman sistemi olarak fullbody sistemini deneyebilirsin. Haftanin 3 gunune de cok guzel uyar.

Belki daha iyi bir gelisim gosterirsin, denemeden bilemeyiz. Ayrica haftanin 6 günü cok fazla oldugunu dusunuyorum. (Hele hele bu sporda ilk yilini geciren biri olarak).Antreman sistemi olarak fullbody sistemini deneyebilirsin. Haftanin 3 gunune de cok guzel uyar.
fullbody sistemi nedir hocam?

Tum vucudu compound yani bilesik hareketlerle(squat, bench press, deadlift vb.) haftanin 3 gunu calistirma sistemidir. Forumda aratirsaniz oldukca detayli bilgiye, sistemin geneline erişebilirsiniz. O konu başlığı altinda da size yardimci olacak uyeler mevcut.

Back
Yukarı