Haftada 2 gün spor yapsam?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DewiL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

DewiL

Üye
Beyler işim dolayısıyla haftada ancak 2 gün salona gidebiliyorum sizce haftada 2 gün spor yaparak yeterli verim elde edebilir miyim? Edebilirsem hangi programı izleyerek yapabilirim?

teşekkürler.

Son düzenleme:
2 günle zor ama şöyle ola bilir ilk günü 3 kas grubu diyer gunu de 3 kas grubu hafta icersindede mekik şınav varsa barfiks falan
2 gün gelişme olurda biraz yavaş

haftada 2 günde gelişim olur temel hareketleri tercih etmelisin deadlift squat dips bench press gibi tüm hafta içerisinde tüm vücut kaslarını iki kere uyarmalısın birde iyi beslenip iyi uyursan verim alısın

geçen sene 3 ay spor yapıp bıraktım şimdi tekrar başlayacağım yurtta kaldığım için beslenme büyük problem oluyor yurtta ne yemek çıkarsa onu yemek zorundayım. ama takviye olarak multivitamin ve optimum protein tozu aldım beslenmem deki açığı bunlarla ve meyve yiyerek kapatmayı düşünüyorum. Haftada 2 gün yapılabilecek verimli bi program önerebilecek var mı?

Haftada 2 gün cumartesi pazar mı ard arda aynı kas grubu çalışmaz vücudunu 2 ye böl 2 gün öyle çalış başka türlü olmaz gibi geliyor şınav mekik yurtta cekersın :)

teşekkürler. ard arda değil çarşamba ve cuma günleri hangi bölgeleri aynı gün çalışsam daha verimli olur sizce?

Değişmeli olarak çalışabilirsin, mesela

Çarşamba
Sırt, triceps
Cuma
Göğüs, biceps
Çarşamba
Bacak, omuz
Cuma
Sırt, triceps
Çarşamba
Göğüs, biceps
Cuma