Doğru vücut geliştirmekten bahsediyorum. Bu şekilde benim için sıkıntı olacak ama bakalım. Teşekkürler.Maalesef.Zaten 2 gün üst üste gidemezsin çünkü 1 gün gidip 1 gün dinlenmen lazım.Tabi spordan kastın body buildingse
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Spor salonuyla bir görüşeyim bakalım inşallah hafta sonu olur yoksa hafta içi beni mahveder. Teşekkürler.Bodybuilding olur mu bilmem ama haftanın 2 günü crossfit yapan tanıdıklarım var ve gayette olumlu sonuçlar alıyorlar
Teşekkür ederim inşallah iyi olurben bu sporu ne durumda olupta mükemmel sonuçlar alan görüyorum sakına moralini bozma
eğer sade ve güzel bir program ve beslenmeni güzel bir şekilde yaparsan başaramayacağın bişey yok.belki 1yılda olması gereken biraz daha uzar ama bu bi bahane değil hic yapmamaktan daha iyidir.[DOUBLEPOST=1497475175][/DOUBLEPOST]ben bu sporu ne durumda olupta mükemmel sonuçlar alan görüyorum sakına moralini bozma
eğer sade ve güzel bir program ve beslenmeni güzel bir şekilde yaparsan başaramayacağın bişey yok.belki 1yılda olması gereken biraz daha uzar ama bu bi bahane değil hic yapmamaktan daha iyidir.
Teşekkürler.Bence cumartesi full body + cardio
pazar sadece cardio yaparak başlayın