Kim diyor yanlis oldugunu,varmi makale arastirma? Forumda hatiri sayilir bir kesim tum vucud calisiyor ayrica google da arastir faydalarini gorTamamen yanlıs bir ilerleme haftanın sadece 2 gününde bütün vucudu çalıstırmak yanlıs , vucudu parçalara ayırıp gün ve gün bölmen lazım her gün için farklı bir kas gurubunu çalıstırmalısın
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
imzama bakarsan spor hayatın biter belki.. Üslubuna dikkat etmesi gereken biri varsa oda sensin..Kardesim sen bilmiyorsun konuşma , sadece 2 günde bütün vucut çalıstırılmaz , vucudunu parça parça gün gün çalıstırmalısın , bir günde bütün vucut çalıstırmak doğru ise ben bu sporu bırakırım ayrıca adabınıza dikkat edin
Sende haklı olabilirsin ama 2 gün vaktim oldugunu belirttim başlıkta zamanım yok.Sen direk konuya ön yargılı olarak girmişsin oluruna bakmak varkenDr. steelhammer
Moothy adlı arkadaşımız hiç merhaba falan demeden aşağılar şekilde konuya giriş yaptıgı için rahatsız oldum bu yüzden öyle dedim yoksa onun haricinde bir problem yok ,
Ben tek bir vucut çalışamaz derken , gün gün ayırırsa daha başarılı sonuc alabilceğini kastetdim ama yinede en doğrusu gün gün bölüp antreman programı yapmaktır fakat sizin dediğinizde doğru tek bir vucutda calısabilir bn sadece daha iyi bir alternatif göstermek istedim . Yoksa kimseye saygısızlık asla yapmam ..
Tesekkürler kolay gelsin herkese
Guzel geri vites yapmissin cevabi alinca,beni merhaba demeden lafa girmekle elestirirken senin basligi acan arkadasa nasil mesaj attigina hemen bakalimDr. steelhammer
Moothy adlı arkadaşımız hiç merhaba falan demeden aşağılar şekilde konuya giriş yaptıgı için rahatsız oldum bu yüzden öyle dedim yoksa onun haricinde bir problem yok ,
Ben tek bir vucut çalışamaz derken , gün gün ayırırsa daha başarılı sonuc alabilceğini kastetdim ama yinede en doğrusu gün gün bölüp antreman programı yapmaktır fakat sizin dediğinizde doğru tek bir vucutda calısabilir bn sadece daha iyi bir alternatif göstermek istedim . Yoksa kimseye saygısızlık asla yapmam ..
Tesekkürler kolay gelsin herkese
Haftada 2 gün salona gidiyorum.Bu tamamen vaktim olmadıgından dolayı ama 2 dumbell alıp eve atıcam of günlerde vakit bulabilirsem denerim yorum için teşekkürlerbir dumbell alıp evde çalışmanı devam ettirebilirsin eğer iyi bir anlamda vücut istiyorsan
Evet konuyu inceliyorum teşekkürler.