haftada 1 kez göğüs çalışması

arkadaşlar öncelikle merhaba ben üniversite öğrencisi olduğum için sadece haftada cumartesi salona gidebiliyorum cumartesi için en iyi şekilde bana göğüs programı yapabilicek arkadaş varmı şimdiden çok teşekkür ederim.

hayırr. evde 2 dumbelim var 10 kiloluk onlarla rahatça biceps triceps falan çalışabliyıorum göğüsü zorlamıypor ve o günü ona ayırıyorum

bu arada üniversitede 2. öğretimim zor oluyor o yüzden.

not günlük 5 lira =) cumartesişeri gidicem.

haftanın 1 günü salonunda antreman yapmana izin verecek birini bulmanda zor :) 2.öğrenim olman çok daha iyi.derslerin en erken 5 te başlıyor yani.okuldan gelince erken yat,erken kalk.sporunuda öğlen gibi yapabilirsin.eğer olmuyorsada parana,vaktine,emeğine yazık etme,çık dışarı gez dolaş..

hayırr. evde 2 dumbelim var 10 kiloluk onlarla rahatça biceps triceps falan çalışabliyıorum göğüsü zorlamıypor ve o günü ona ayırıyorum

bu arada üniversitede 2. öğretimim zor oluyor o yüzden.

not günlük 5 lira =) cumartesişeri gidicem.

benim üniversitemde spor salonunun ücreti 30 lira aylık. aynı imkan senin okulunda da vardır büyük ihtimal. bence bu işi ciddi düşünüyorsan 2 günde 1 kez spora ayıracak 1saatin illa ki olmalı. aksi takdirde yapacaklarının bir katkısı olmaz.

2 günde 1 antremanım var zaten evde yapıyorum ama cumartesi günleri salona gidicem öyle anlaştık yani 1-2 arkadaşta var ve evde göğüs çalışmam zor oluyor cumartesiyi göğüse ayırmak istedim o yüzden :S ve benim evime çok uzak duş almam falan okula yetişemiyorum mecbur cumartesileri gitmek zorundayım.

göğüs hareketleri klasik benim programımı vereyim.
1-Bench press
2-Üst göğüs (Eğik sehpada)
3-Yana açış ( eğer etkisini göremiyosan kabloda sor hocana bana mukemmel vuruyo kablo)
4-Pullover
5-Dips

Deibler

1 Ben 2. öğretimim akşam en az 11.30 da çıkıyorum okuldan çok yorgun oluyorum yatıyorum
2 Bölümüm mimarlık ve üstüme düşen ödevler görevler fazla olduğu için onlara zaman ayırmak zorundayım
3 Spor salonu evime çok uzak kaldığım eve bayağı bi uzakta minibüsle gidip gelmek zorunda kalıyorum ki çok uzun sürüyor
4 Ayırıcak 1 saatim bile olmadığından gidemiyorum ki zevkimden veya üşengeçliğimden gitmicek değilim öyle birşey olsa spora ilgi duymam zaten
5 Anca Cumartesileri boş oluyorum onuda spora ayırmak istedim.

Anlıcağın bu kadar kardeş elimde değil.

Back
Yukarı