Haftada 1 ödül

Merhaba arkadaşlar daha öncesinde kürek sporu yapıyordum ve bıraktıktan sonra 100 kiloya kadar çıktım diyet yaparak 89-90 kiloya indikten sonra spora başladım. 2 aya yakın oldu ve 1 aya yakın zamandırda sıkı diyet yapıyorum kendimce. sabah kahvaltıda 4-5 yumurta yiyorum yanında süt ve beyaz peynir ile. Spor günleri 4 kaşık yulaf ezmesi yiyorum yoğurt ile. Spora genellikle öğle vakti gidiyorum okulum olmadığı için, kahvaltıdan sonra ceviz yada elme yiyorum ara öğün olarak. sporum bittikten sonra az bulgur pilavı, yarım kiloya yakın haşlanmış tavuk ve salata yiyorum. tekrardan ara öğün olarak elma yiyorum akşam yemeği olarakta bulgur pilavını çıkartarak salata ve tavuk yiyorum aynı miktarda. Bunun dışında paketlenmiş hiç bir gıdayı yemiyorum ve internette okuduğuma göre metabolizma alışıyormuş ve haftada 1 ödül vermek gerekiyormuş. Bunu ne şekilde yapabilirim? yağ oranım %13.9 haftada 4 gün antrenman yapıyorum haftasonlarıda koşu yapmayı düşünüyorum bu şekilde ne kadar sürede %8-9 ları görebilirim?

Back
Yukarı