Hafif bi göbeği eritmek

Selamın aleyküm

Evde sadece basit hareketlerle vucudumdaki hafif göbeği eritmek istiyorum

1.83 boyunda 81 kiloyum hafif bi göbeğim var

Şöyle bir program düşündüm

Pazartesi: Mekik 3 x 10 Barfiks 3 x 7 Şınav 3 x 10

Salı: Mekik 3 x 10 Barfiks 3 x 7 Şınav 3 x 10

Çarşamba : Dinlen

Perşembe : Mekik 3 x 10 Barfiks 3 x 7 Şınav 3 x 10

Cuma : Mekik 3 x 10 Barfiks 3 x 7 Şınav 3 x 10

Cumartesi : Dinlen

Pazar : Dinlen

Bu programda 1 haftada bir bölgeyi 4 defa çalıştırıcam bu fazla olurmu ?

Moderator arkadaşım araştırma yaptım forumda ama bulamadım bu soru gibi başka bisoru.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bu şekilde olmazmı ?

Evde nasıl yapabilirim ?

Teşekkürler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:46 ----------

Ayrıca sunu soriyim ben sadece bu harketlerle çalışmak istesem böylebi program yanlışmı ?

bu programa devam et ama başlamadan önce dışarı çıkıp 20-25 dk tempolu yürüyüş yapabilirsin.

programın yanlış değil ama göbeği eritmek istiyosun anladığım kadarıyla sadece bu hareketler yeterli olmaz bu nedenle.

Sağol bu program sadece başlangıç olucak eğer bırakmaz devam edersem dahada genişleticem teşekkürler iyi aksamlar

bu yaptıkların yağ yakmaz ama vücudunu sıkılaştırır ve zayıflamış görüntüsü verir ama bu programa ek 30-40 dk lık yürüyüşler hem sıkı hem de yağ eriten bir duruma gelirsin ve son olarak yemeklerin önemli abur cubur yeme gece geç yemek yeme yeter.

Cardio yapmalısın ve ev programı için Street Workoutu araştırman gerek barfiks/şınav/dips/leg raise/squat ilerleyerek baya güzel yerlere gelebilirsin.

Back
Yukarı