Boyle internette abuk sabuk nicklerle insanlara hitap etmek hatta bana hitap edilmesi( mitokondri bune ulen) beni deli ediyooooor uleeeeeeen)))
:lol::lol::lol::lol::lol:hafta içi her sabah zorla uyandırdığım çocuklarımın hafta sonu sabahın köründe uyanıp hadi kalk anne demeleri ama babalarına hiç bulaşmamaları beni deli ediyor uleeeynn kafa_
:lol::lol::lol::lol::lol:
senin çoçukların öyle yapması bak benidee delii etti uleyyyyn::lol:
Hahaha ustteki uye bilet para diyince aklima geldi ...eskiden otobuslerde kartli sistemler yoktu (tabi metroda yoktu)kumbaralara onceden alinmis kucuk biletler atilirdi...bende kizilaya (ankarada bir semt) giderken aldigim ogrenci biletlerini ikiye boler full indirimden yaralanirdim...... Ama sonra bu dgital okuyuculu kartla. Geldi otobuslere ve beles sistemi bozulduuuuuuuu
otobuslerdeki bu kartli sistem beni deliii ediyoooooor uleeen ..., yazik degilmi ogrencilere)
konuyu dağıtıyım hemen babam şöfördü benim sizi deli eden çoğunlukla bizim şirketten birilerıymıştır heheheh beter olunbiri bedava binmek ister digeri yarım saatlık yolda ayakta gitmekten şikayet eder az yeyinde taksi tutun diyesim geldi
ama demem diez kızar :lol::lol:
otobüscüleride düşünün uleynnnnn:lol: mazotu var tamiri var trafik stresi var :lol:![]()
dergilerin istanbulda iki gün önce çıkıp ankarada beklerken davul olmak beni deli ediyooooor uleeen ( şimdi ben kendime mi yoksa dergileri ankaraya geç gönderen şirketlere mi kızıyorum))
yahu bende anlamadım ben neye deli oluyoruuuum uleeeeen))