Hadi yabanlaşalım

Hem facebookta myspacede,twitterda msnde,yirmi dört saat internette,tık tık tıkla bana tık tık tık tık tıkla bana uleyn!

Boyle internette abuk sabuk nicklerle insanlara hitap etmek hatta bana hitap edilmesi( mitokondri bune ulen) beni deli ediyooooor uleeeeeeen:))))

hafta içi her sabah zorla uyandırdığım çocuklarımın hafta sonu sabahın köründe uyanıp hadi kalk anne demeleri ama babalarına hiç bulaşmamaları beni deli ediyor uleeeynn kafa_

hafta içi her sabah zorla uyandırdığım çocuklarımın hafta sonu sabahın köründe uyanıp hadi kalk anne demeleri ama babalarına hiç bulaşmamaları beni deli ediyor uleeeynn kafa_
:lol::lol::lol::lol::lol:
senin çoçukların öyle yapması bak benidee delii etti uleyyyyn::lol:

halk otobüsünde 1 lira uzatınca 1.25 isteyip öğrenci dediğimde paso isteyenler beni deli ediyor uleyyn :D

Hahaha ustteki uye bilet para diyince aklima geldi ...eskiden otobuslerde kartli sistemler yoktu (tabi metroda yoktu)kumbaralara onceden alinmis kucuk biletler atilirdi...bende kizilaya (ankarada bir semt) giderken aldigim ogrenci biletlerini ikiye boler full indirimden yaralanirdim...... Ama sonra bu dgital okuyuculu kartla. Geldi otobuslere ve beles sistemi bozulduuuuuuuu

otobuslerdeki bu kartli sistem beni deliii ediyoooooor uleeen ..., yazik degilmi ogrencilere:))

Hahaha ustteki uye bilet para diyince aklima geldi ...eskiden otobuslerde kartli sistemler yoktu (tabi metroda yoktu)kumbaralara onceden alinmis kucuk biletler atilirdi...bende kizilaya (ankarada bir semt) giderken aldigim ogrenci biletlerini ikiye boler full indirimden yaralanirdim...... Ama sonra bu dgital okuyuculu kartla. Geldi otobuslere ve beles sistemi bozulduuuuuuuu

otobuslerdeki bu kartli sistem beni deliii ediyoooooor uleeen ..., yazik degilmi ogrencilere:))

Benim öğrencilik yıllarımda beytepe otobüslerinin şoförleri baya uyanık tiplerdi, böyle şeyler yapamazdık :) Bi de genelde otobüsler çok dolu olur Balgat yurdunun (Ankaralılar bilir bu yurdu) önünden bizi almazlardı, mecburen paralı olan Kazan turizm arabalarına binerdik. Oturarak gitsek sorun değil fazla para verip ayakta giderdik. Öğrenciye bu yapılırmı. Belediye rayicinin üstünde para alan kazan firması
beni deli ediyor uleeeyyn :lol:

konuyu dağıtıyım hemen babam şöfördü benim sizi deli eden çoğunlukla bizim şirketten birilerıymıştır heheheh beter olun :D biri bedava binmek ister digeri yarım saatlık yolda ayakta gitmekten şikayet eder az yeyinde taksi tutun diyesim geldi :D:D ama demem diez kızar :lol::lol:

otobüscüleride düşünün uleynnnnn:lol: mazotu var tamiri var trafik stresi var :lol::D

konuyu dağıtıyım hemen babam şöfördü benim sizi deli eden çoğunlukla bizim şirketten birilerıymıştır heheheh beter olun :D biri bedava binmek ister digeri yarım saatlık yolda ayakta gitmekten şikayet eder az yeyinde taksi tutun diyesim geldi :D:D ama demem diez kızar :lol::lol:

otobüscüleride düşünün uleynnnnn:lol: mazotu var tamiri var trafik stresi var :lol::D

Biz şoförleri her zaman düşünmüş ve en ön tekli koltuğu hem de 3 cephesi camlı olanı onlara ayırmışızdır, daha ne istiyorlar uleeeyyn :D

dergilerin istanbulda iki gün önce çıkıp ankarada beklerken davul olmak beni deli ediyooooor uleeen ( şimdi ben kendime mi yoksa dergileri ankaraya geç gönderen şirketlere mi kızıyorum:)))
yahu bende anlamadım ben neye deli oluyoruuuum uleeeeen:)))

dergilerin istanbulda iki gün önce çıkıp ankarada beklerken davul olmak beni deli ediyooooor uleeen ( şimdi ben kendime mi yoksa dergileri ankaraya geç gönderen şirketlere mi kızıyorum:)))
yahu bende anlamadım ben neye deli oluyoruuuum uleeeeen:)))

gene iyisiniz en geç 5. gün dergi elinize ulaşır, bizim buralara şubat sayısı yeni geldi :D

taşralara her şeyin geç gelmesi, gelen şeylerin kötü ve bozuk olması üstelik iki katı fiyata satılması beni deli ediyor uleeeyyn duh

Ailemin benim antrenorluk yolunda cıkardıgı guclukler beni gıcık ediyor uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oh be bide babamın suratına bagırabılsem :D

İçinizde ne kadar yabanlık varmış böyle uleyyynnn :D

bizim buraya dergi değil gazetede gelmiyorr kuponda biriktirememek beni deli ediyorr uleyyyn :lol::lol::lol:

Nasıl gaza geldiysem aynı msjı iki defa yollamışım

sabah sabahh spor yapmak istemedigim halde yapmak zorunda olmak benii deli ediyorrr :D:D

spor salonuna üye olup 2 ayda bi tarafı kalkan kasım kasım kasınan insanlar beni deli ediyor uleeeeynn...

Back
Yukarı