Hacimlenmek için antrenman programı

Nyssaher

Üye
Evet arkadaşlar kendi hazırladığım antrenman programıma bi göz atmanızı istiyorum. Şayet yanlışlar eksiklikler varsa yorumlarınızı esirgemeyin.
Antrenmanın amacı hacim kazanmak, uygun bi beslenmem zaten var o konuda sıkıntı yok. Hacim almak için antremanımda birden fazla bölgede kas fibrillerini devreye sokan squat Bench Press gibi hareketleri eksik etmedim.

1. Gün. GÖĞÜS BİCEPS
Göğüsde incline ve düz Bench Press hareketlerinde Dumbbell olayını değişimli yapmayı düşünüyorum.
Bench Press 12 10 8 6
Incline Dumbbell Press 12 10 8 6
Dumble Fly 3x10
Cable Crossover 3x12

Z bar Curl 12 10 8 6
Hummer Curl 3x10
Preacher Curl 4x10

2. Gün SIRT TRİCEPS
Latpull Down 4x10
Reverse bent Over Row 4x10
Seated Cable Row 10 10 8 8
Hyper Extension 3x12

Close Grip Bench Press 4x10
Lying Triceps Extension 4x10
Push down 4x10

3. GÜN OFF

4. GÜN OMUZ
Seated Dumbbell Lateral Raise 4x12
Wide Grip Upright Row 3x12
Behind The Neck Press 12 10 8 6
Front Barbell Shoulder Press 12x3
Rear Delt Raise 4x12

5. Gün BACAK
Barbell Squat 12 10 8 6
Romanian Deadlift 12 10 8 6
Leg Extension 4x10
Dumbbell Lunge 3x12
Dumbbell Calf Raise 4x12

6. Gün Off

Sizce kilo alırken yüksek kaloriden dolayı merkez bölgesinde ki oluşabilecek yağlanma için bir gün de karın antremanına ayırmalı mıyım? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

Bölgesel bir antrenman işte kusura bakma emeğine saygısızlık yapıcam ama herkesin yaptığı normal bir antrenman için neye yorum yapılabilir. Bana sorarsan bölgesel çalışmanın tamamı yanlış bir kısmı değil.

Çok yanlış var çok öncelikle sırt , Tri gününü 3 e kaydır 4 u 5 5 i 6 ya kaydır . Sonra göğüs gününe dips ekle , sırta barfiks , omuz gününde pressle başla

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok yanlış var çok öncelikle sırt , Tri gününü 3 e kaydır 4 u 5 5 i 6 ya kaydır . Sonra göğüs gününe dips ekle , sırta barfiks , omuz gününde pressle başla

Sırt Triceps kaydırma olayını sanırım tricepslerin dinlenmesi için diyorsun ama zaten supplement desteğim var, toparlayıcı anlamında yani toparlanmada sıkıntı çekmem diye düşünüyorum. Şu dips olayı da sanırım chest dipsden bahsediyosun alt göğüs için. Onu da göğüs kaslarının önce hacim alması gerektiğini düşündüğümden eklemedim aslında.?

Biceps den sonraki gün sırt , gogus den sonraki gün tri olmaz , kürde değilsen toparlayamaz vücut eğer toparlarsa iyi calismamissindir demektir, dips elzemdir yapıp yapmamak sana kalmış

Back
Yukarı