princefall
Üye
Şuraya kadar herşey güzel; normal yediginin üstü karbonhidrat tüketmek ve az tekrar cok agırlıklı calısma prensibi.
Tamam anlaşıldı! ama benim asıl sorum şudurki örnegin, ben gögus calısıyorsam
hacim icin haftada kackere calısmam gerekir?
haftada 2 mi 1 mi?, yada kacgun ara ile tekrardan goguse girilebilir.
ve en önemlisi program nasıl olmalı... cok haraketlimi ve ideal set sayısı ne olmalı
kimsenin programda ideal set sayısını vermedigini gördüm veya gözden kacırdım
temel olarak sürekli tekrar sayıları belirtiliyor ama kac haraket yapılmalı?
haftada 1 calısılıyorsa kac haraket haftada 2 calısılıyorsa kac haraket olmalı ve
kac set e ayrılmalı bu programa görede degisicegi icin bir yardımcı program sunulmalı.
Yeni baslıyan birinin temelinde harakete ve vucudun agırlıga gerekli tepki veremiceginden dolayı haftada 3 gün yeterlimi gercekten? Öldürüyesiye calısma metoduyla calısılması gerekiyorsa haftada3 de, bu durumda az haraket konması cok bi yorgunluk yapmaz öyle degilmi? e cok haraket eklemekde hacim almayı engelliyor? gibi sorularım ve devamı var....
Tamam anlaşıldı! ama benim asıl sorum şudurki örnegin, ben gögus calısıyorsam
hacim icin haftada kackere calısmam gerekir?
haftada 2 mi 1 mi?, yada kacgun ara ile tekrardan goguse girilebilir.
ve en önemlisi program nasıl olmalı... cok haraketlimi ve ideal set sayısı ne olmalı
kimsenin programda ideal set sayısını vermedigini gördüm veya gözden kacırdım
temel olarak sürekli tekrar sayıları belirtiliyor ama kac haraket yapılmalı?
haftada 1 calısılıyorsa kac haraket haftada 2 calısılıyorsa kac haraket olmalı ve
kac set e ayrılmalı bu programa görede degisicegi icin bir yardımcı program sunulmalı.
Yeni baslıyan birinin temelinde harakete ve vucudun agırlıga gerekli tepki veremiceginden dolayı haftada 3 gün yeterlimi gercekten? Öldürüyesiye calısma metoduyla calısılması gerekiyorsa haftada3 de, bu durumda az haraket konması cok bi yorgunluk yapmaz öyle degilmi? e cok haraket eklemekde hacim almayı engelliyor? gibi sorularım ve devamı var....