Hacim Ve Beslenme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bbdo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bbdo

Üye
Herkese iyi günler arkadaşlar 4.5 aydır spor salonuna gidiyorum yaşım 30 boyum 1.60 kilom 66 olarak başladım şuan 60 kiloyum ve gobegim büyük oranda eridi fakat benim sorunum ağırlık antrenmaninda değerleri yukseltemiyorum olmam ve kolum 34.5 cm idi 33.5 cm e düştü kilo alıp hacim kazanmak istiyorum nasıl bir beslenme ve ağırlık programı yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

Yardımcı olabilecek kimse yokmu 60 kilonun altına dustum ve bu istemediğimiz birşey tekrar 62 -63 kilo olmak istiyorum ama göbek olmadan nasıl beslenmem gerekli fatsecret yukledim hedef belirledi 2900 kal alman gerekliymis günde 365 Gr karbo 145 Gr protein ve 87 gram yağ almami hesapladı bu programa göre beslensem kılo alüminyum kas da yaparak

2900 çok. 2000 kalori yeterli haftada 3 gün tüm vücut çalışın. yağ kaybettiğiniz için koldan da gitmiş. hem kilo alıyım hem yağlanmayım demek çok zor. karbonhidratı 150 gr düzeyinde tutup sağlıklı ya ve protein alın

Cevap için teşekkürler çalıştığım iş gereği de baya hareketli yım fatsecret a onuda ekledim oyuzden belki 2900 çal cikartti[DOUBLEPOST=1488806706][/DOUBLEPOST]Yağ olarak yulaf ezmesi badem ceviz otur besinlerden alıyorum protein ton balık tavuk göğsü bazı günler lor da yiyorum

Son düzenleme:
Back
Yukarı