Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hacim programı haftada 4 gün uygulanacak yardım???
arkadaslar haftada 4 gün yapabılecegım hacim programı arıyorum neyi ne zaman yapmalıyım bilgili ve tecrübeli arkadaşlardan yardım beklıyorum bu konuda yas 24 boy 174 kılo 62 yardım lütfen...
kardeşim hacim için , ağırlık fazla sayılar az meselaa . barberl curl hareketınde en fazla 20kg kaldırabılıyorsun ve 8 tekrar yapabılıyorsun 3 setten . ama hareketı yaparken kıloyu ayarlaman ıcın kaldırırken 6-7-8 kaldırırken zorlanma ve yanma oldugunu hıssedıyorsan o agırlık senın hacım yapman ıcın yeterli olucaktır . beslenme dınlenmeyı unutma
arkadaslar haftada 4 gün yapabılecegım hacim programı arıyorum neyi ne zaman yapmalıyım bilgili ve tecrübeli arkadaşlardan yardım beklıyorum bu konuda yas 24 boy 174 kılo 62 yardım lütfen...
Vücut geliştirme geçmişin ne kadar ya da var mı ? seviyeni de belirtirsen ona uygun program yazılabilir. Hatta resim koyarsan daha da elverişli olur...