Hacim Programı Önerileriniz ?

enter33

Üye
Evet arkadaşlar programımı değiştirmek istiyorum. 180 boy 60 kg ım. haftada 4 gün olcak şekilde program önerilerini bekliyorum. Kendi hacim programınızda olabilir. hareketlerle birlikte olursa sevinirim. Saygılar, teşekkürler. . .

"HACİM PRORAMI"ndan kastın nedir ? Önce bi kendi programını ekleseydin. + olarak başkalarının programı onlara göre(onların fiziksel özelliklerine göre vs) yazıldığı için sende pek işe yaramayabilir. tavsiyem kendi programında devam et illa değiştiricem diyorsan hocanla konuş.

ha bide şöyle bir şey var eğer hacim için nasıl çalışabileceğini sorarsan 8 tekrar çıkarabileceğin bi ağırlık seç ve 3x8 / 4x8 şeklinde çalış. olmadı piramit de çalışabilirsin 10 10 8 8 şeklinde vsvs.

yapma ya konuyu silme şansım varmı özür diliyorum yeniyimde. Ayrıca önerilerinizi alıyorum proğram istemiyorum ki :D

Yani aslında benim sıkıntım proğramımdaki hareketlerin yanlış olabilme ihtimali. Yani atıyorum bicepste aynı yeri çalıstıran iki hareketin olması sadece kası yorar. siz bana sırt ve omuz için 3 veya 4 er hareket önerirseniz sevinirim. en etkililerinden

Back
Yukarı