>>hacim kazanmak<< (( yardım ))

Merhabalar , spora başlıyalı 2 ay oldu.

Boyum 1.86

Başlangıçta kilom 85 di , spora yağ giderme amacıyla başladım bildiğiniz göbek vardı kollarım falan normaldi inceydi , 2 ay sonunda 78 e düştü kilom , şuan hortlamış vaziyetteyim , Hocam bana pilav makarna vs yememi önerdi. Hacim kazanmak için

Benim size soracağım nokta şu , ben şimdi karbonhidrata abanırsam gene göbek çıkar diye korkuyorum , alacağım hacim kol gögüs her yere dagılacak mıdır net olarak bilgilendirebilir misiniz nasıl olacak bu iş :)))

Kardesim hacimlenmen icin mutlak`a complex karbonhidratlar sart ( Makarna , Bulgur , Pirinc pilavi vs )

Sana onerim soyle karbonhidrat alman ,

Sabahlari kahvalti sofrana mutlaka yulaf ekle ( Eti Lifalif )

Oglen yemeginde mutlaka protein ve yaninda kaliteli bir karbonhidrat kaynagi olsun.

Spora gitmeden once yarim porsiyon tavuk veya daha az bir kase pilav

Spordan sonra ,

Guzel bir proteinli aksam yemegi ve 3 adet haslanmis patates isini gayet guzel gorur.

Kilolari yag olarak bir miktar illaki alirsin ama cok goze batmaz merak etme tabi antremanlarini aksatmassan ,

Kardesim hacimlenmen icin mutlak`a complex karbonhidratlar sart ( Makarna , Bulgur , Pirinc pilavi vs )

Sana onerim soyle karbonhidrat alman ,

Sabahlari kahvalti sofrana mutlaka yulaf ekle ( Eti Lifalif )

Oglen yemeginde mutlaka protein ve yaninda kaliteli bir karbonhidrat kaynagi olsun.

Spora gitmeden once yarim porsiyon tavuk veya daha az bir kase pilav

Spordan sonra ,

Guzel bir proteinli aksam yemegi ve 3 adet haslanmis patates isini gayet guzel gorur.

Kilolari yag olarak bir miktar illaki alirsin ama cok goze batmaz merak etme tabi antremanlarini aksatmassan ,

Benim merak ettiğim şey yağ oranımı ben bilerek azalttım kütle artışı belli olsun vücut belli olsun diye , şimdi ben gene karbonhidrat abansam yağlı bir şey yemesem , o karbonhidrat yani glikoz glikojene dönüşüp depo olucak bu yağ olarak vucuduma mı oturacak yoksa kas kütleme eklenip yağ olarak degilde kas olarak mı dolgun göreneceğim ?

Simdi kardesim antreman oncesi aldigin karblarin hepsini antreman esnasinda enerji olarak harcarsin , antreman sonrasi gereginden fazla karbonhdrat alirsan bi kismi tabikide yag olucaktir.

Eger bu dedigim terimi uygularsan dolgun ama yagsiz gozukeceksin :)

Back
Yukarı