Hacim Kazanmak İstiyorum

Herkeze kolay gelsin
5 yıldır ev ortamında vg yapıyorum. Bu süre zarfında herhangi bir takviye ürün kullanmadım. Tamamem doğal beslenip antrenman yaptım
Vücudum genetik olarak yağsız. son 1 senedir hiç çalışmadım. Düzenli ve disiplinli olarak takviyelerle çalışma kararı aldım.
Boy : 1.73 Kilo: 63
Vg için bilen de konuşuyor bilmeyen de ama ben komplike bi spor olduğunu biliyorum. Çok detaylı bi spor
Resimlerde de görüleceği üzere özellikle kollarım çok zayıf.
Bana bundan sonraki süreçte lazım olacak gerekli tavsiye ve görüşlerinizi bizzat bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
b1.jpg
b2.jpg
b4.jpg
b3.jpg
10407887_303216446535945_2118926607515711395_n.jpg

arkadaşım çok geniş bir soru sormusun dedigin gibi bu çok detaylı bi spor öncelile kardeşim yanlış anlama 5 yıllık bir alt yapıya sahip gibi degilsin demekki bişileri yanlış yapıyosun eger spor salonuna gitme imkann varsa bir uzmandan yardım almanı taviye ederim

Spor salonlarina niye gitmiyorsunuz ki gayet makul fiyatlarla salonlar var aylik 50-60 tl takviye alacagina bir salona gitmeni tavsiye ederim hem uzman bir kisiden yardim alma sansin olabilir oyle gelisi guzel salon acan birisi isede burada cok degerli hocalarimiz var.

Spor salonlarina niye gitmiyorsunuz ki gayet makul fiyatlarla salonlar var aylik 50-60 tl takviye alacagina bir salona gitmeni tavsiye ederim hem uzman bir kisiden yardim alma sansin olabilir oyle gelisi guzel salon acan birisi isede burada cok degerli hocalarimiz var.
Adam zaten takviye kullanmıyorum demiş sen takviye alıcagına salona gıt dıyorsun :D

Benim 5 sene içinde düzgün çalışmışlığım toplasan 2 senedir. Mevcut bir beslenme ve antrenman programım yok.
Bu yılbaşı salona yazılacağım. Günlük kalori ihtiyacını ve beslenmeyi ayarlayabilirim ama sizin önerebileceğiniz bir beslenme programı
ve Supplement takviyesi olursa daha iyi olabilir. kısa vadede 6 aylık disipinli çalışma beslenme ve dinlenme ile hacim kazanmak istiyorum
Kafamdaki supplementleri yazayım. yanlışım varsa düzeltiniz. Kullanım zamanlarını da bilgilendiriniz lütfen.

1. Hardline Progainer 5000 Gr : Karbonhidrat / Gainer
  2. Universal Nutrition Animal Nitro : Amino Asit
  3. Glutamin : Yatmadan önce almak için
  4. Universal Animal Pump
Bunlara alternatif de söyleyebilirsiniz. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar...

Universal Nutrition Animal Nitro
Universal Nutrition Animal Nitro

Bu besinler zaten öğünlerimde olmazsa olmazım olacak teşekkürler.

Back
Yukarı