Hacim Kazanma Karın Çalışma İlişkisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaan24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaan24

Üye
Arkadaşlar 2 aydır bu sporla uğraşıyorum boy 1.80 kilo 65-66 civarı hacim kazanmak için başladım ve hocam hacim kazanmak istiyorsan karın çalışma dedi. 2 aydır hiç karın çalışmadan devam ediyorum bu doğru mu ? Yaş 21

Karın çalışmak vücuttaki enerjiyi daha fazla tüketir, dolayısıyla zayıf olan bir kişi sporda ne kadar az efor harcarsa o kadar iyi olur.
Hiç çalışmamak yerine haftada 1 gün çalışılabilir.

Sacma karin antremani yapip 6 hareket gircek halin yokya her antremandan sonra 3xmax crunch yap olsun bitsin iyi ozaman omuzda cok efor istiyoe hic calismayalim ! karin kaslarin zaten her antremanda calisiyor kardesim vucudunu sabit tutmak icin lat pull down cekerken bile calisiyor sen her antremandan sonra mekik yeterli olur bence

Saçma, karın çalışmayı abartma dese anlaşılır belki.
Antrenman sonunda 2 hareket 3 er set gir hiç bir zararı olmaz,bilakis faydası olur.

Hacim için vücüdunda yağ de depolaman lazım yağ depolarsan da karın kasların çalışsan da çalışmasan da gözükmeyecek zaten hocan böyle düşünmüş olabilir.

Saçma, karın çalışmayı abartma dese anlaşılır belki.
Antrenman sonunda 2 hareket 3 er set gir hiç bir zararı olmaz,bilakis faydası olur.

Düşüncenize istinaden;
Her antenman sonunda göğüs çalışalım fazla değil 2-3 set. Daha iyi olur yani :)) Arkadaşım göğüsü dinlendiriyorsunda karındaki kasların dinlenmeye ihtiyacı yokmu ?[DOUBLEPOST=1389360412][/DOUBLEPOST]Haftada en fazla 2 gün karın çalışın arkdaşlar her gün, her gün karın çalışma olayıda nereden çıktı?
Karın kası diet uygulamadan zaten olmaz. İç kolayı ye baklavayı sabah, öğle, akşam karın çalışılsa yine olmaz.

Düşüncenize istinaden;
Her antenman sonunda göğüs çalışalım fazla değil 2-3 set. Daha iyi olur yani :)) Arkadaşım göğüsü dinlendiriyorsunda karındaki kasların dinlenmeye ihtiyacı yokmu ?[DOUBLEPOST=1389360412][/DOUBLEPOST]Haftada en fazla 2 gün karın çalışın arkdaşlar her gün, her gün karın çalışma olayıda nereden çıktı?
Karın kası diet uygulamadan zaten olmaz. İç kolayı ye baklavayı sabah, öğle, akşam karın çalışılsa yine olmaz.

Ben her antrenman sonunda demedim ama desem de olurdu yine.
2 aylık bir spor geçmişi var. Şu an split yapmıyor olması lazım tüm vucut ve ya benzeri bir programla çalışması gerek, doğru gelişim için.Bu da haftada 3 gün olur,ve herbirinin de sonunda karın çalışılabilir.Aşırı çalışma olmaz.

Back
Yukarı