Merhaba arkadaşlar,3.5 aydır düzenli spor ve diyetteyim,protein diyeti yapmaktayım şuan, zeytinyağı omega 3 vs harici yağ alımı yok,tuz nerdeyse yok,şeker hiç yok. Karbo düşük,protein ağırlıklı. Aynı zamada whey protein ve bcaa kullanıyorum. 3.5 ay oldu toplamda 11 kilo verdim ve sabitledim kiloyu,2.5 aydır süren sakatlığım yüzünden daha yeni yeni kolla yapılan bütün hareketleri ufak ağırlıklarla yapmaya başladım. Fakat şöyle bir durum var ki çok ufaldım,ufacık oldum,vitaminsiz gibiyim. Bacaklarım hariç heryer küçücük kaldı,sakatlığım yüzünden sadece karın kası ve bacak yapıyordum bir süre. Şimdi ufaktan kola geçmeye başladım. Şunu sormak istiyorum,kas yapmak için,hacim kazanmak için,büyüyebilmek için karbonhidratı artırmalı mıyım ? Çünkü ailem bile hasta mısın çok zayıfladın diyor,halbuki güzel yiyorum,yediğimi sanıyorum. Ve eğer sağlıklı beslenmeye devap edip yanına da iyi karbolar koyarsam aldığım kilolar kasa mı gider yoksa gereksiz kiloya mı dönüşür ? Yani 3.5 aydır yapıyorum gören spor yapıyosun demez,sadece kiloda değişim var. Ağırlık yapıyorum bu arada.
Şimdiden teşekkürler.
Gerekliyse:
boy : 170
kilo:69
Şimdiden teşekkürler.
Gerekliyse:
boy : 170
kilo:69