HardBodici
Üye
Göğüs-Ön KoL
Bench Press
İncline Press
Butterfly
Pullower
-----
Burbell Curl
Hummer Curl
Alternating Dumbell Curl
Concentration Curl
Sırt-Arka KoL
Lut Pull Down
Seated Row
Wide-Grip Rear Lat Pulldown
Ene-Arm Dumbbell Row
-----
Lying Triceps Extensions
Push Down
Triceps Bench Dips
Kickback
Omuz-Bacak
Neck Press
Upright Rowing
Lateral Raise
Front Dumbbell Raises
-----
Lying Leg Curl
Leg Extension
Leg Press
Squat Full
hacim almak için bu hareketler nasıl, eksiklerim yada gereksiz olan hareketler varmıdır, haftada 3 gün ağırlık ant yapıyorum. 2-3 gün ise kardiyo yapmaya çalışıyorum.
bunlarda şu an ki ölçüler. 6 ay çalışma sonucu
Omuz : 117 >>> 121
Göğüs: 96 >>> 101
Bek: 88 >>> 90
Baldır: 51 >>> 54
Sağ kol: 34 >>> 38
Sol kol: 33 >>> 37
boy: 1.88 >>> 1.88
kilo: 85 >>> 85
omuzda 4 cm, göğüs 5 cm, göbek 2 cm daha büyüdü o.0 , baldır 3 cm, sağ ve sol kol 4 cm olarak bir gelişim sergilemişim.
6 aylık süreçte bana bunlar çok az gibi geliyor, üstüne üstlük karın çalışmadığım için göbekte aldı başını gitti, bu aralar hergün 8 min abs workout çalışıyorum.
yeni programımda bu hacim almak istiyorum sizce nasıl, beslenme konusunada gelirsek yeteri kadar karbo ve protein alıyorum.
göbek 2 cm büyüdüğü için dedim gittiğim yol yol değil, biran önce kardiyoya başladım 2 hafta oldu kardiyoya başlıyalı .
Bench Press
İncline Press
Butterfly
Pullower
-----
Burbell Curl
Hummer Curl
Alternating Dumbell Curl
Concentration Curl
Sırt-Arka KoL
Lut Pull Down
Seated Row
Wide-Grip Rear Lat Pulldown
Ene-Arm Dumbbell Row
-----
Lying Triceps Extensions
Push Down
Triceps Bench Dips
Kickback
Omuz-Bacak
Neck Press
Upright Rowing
Lateral Raise
Front Dumbbell Raises
-----
Lying Leg Curl
Leg Extension
Leg Press
Squat Full
hacim almak için bu hareketler nasıl, eksiklerim yada gereksiz olan hareketler varmıdır, haftada 3 gün ağırlık ant yapıyorum. 2-3 gün ise kardiyo yapmaya çalışıyorum.
bunlarda şu an ki ölçüler. 6 ay çalışma sonucu
Omuz : 117 >>> 121
Göğüs: 96 >>> 101
Bek: 88 >>> 90
Baldır: 51 >>> 54
Sağ kol: 34 >>> 38
Sol kol: 33 >>> 37
boy: 1.88 >>> 1.88
kilo: 85 >>> 85
omuzda 4 cm, göğüs 5 cm, göbek 2 cm daha büyüdü o.0 , baldır 3 cm, sağ ve sol kol 4 cm olarak bir gelişim sergilemişim.
6 aylık süreçte bana bunlar çok az gibi geliyor, üstüne üstlük karın çalışmadığım için göbekte aldı başını gitti, bu aralar hergün 8 min abs workout çalışıyorum.
yeni programımda bu hacim almak istiyorum sizce nasıl, beslenme konusunada gelirsek yeteri kadar karbo ve protein alıyorum.
göbek 2 cm büyüdüğü için dedim gittiğim yol yol değil, biran önce kardiyoya başladım 2 hafta oldu kardiyoya başlıyalı .