Hacim için göğüs çalışırken ...

SnycnYcl

Üye
Hacim için göğüs çalışırken dips yapmak doğru mudur ? Program şu ..

Bench Press
Flat Dumbbell Fly
Incline Dumbbell Press
Incline Dumbbell Fly
+ Bu programa Dips eklesem hacimden kaybeder miyim ?

Göğüs antrenmanına dips'i ekleyen birçok kişi var.Bunun da gerekçesi olarak göğüsün çizgisini çekmede büyük yararı olduğunu söylüyorlar.Hiç kullanmadım göğüs antrenmanımda bilemiyorum ancak hacimden kaybettireceğini de düşünmüyorum.

Ben eskiden yapıyodum baya etkiliydi ama hacime geçince bıraktım dips'i hani yarıyo diye hacimden kaybederim diye düşünüyorum öyle değilse büyük bir zevkle tekrar yaparım yani

dips daha çok prolar tarafından veya kesme tabir edilen durumlarda kullanılır ancak son zamanlarda genelde herkesin programında görmek mümkün
ben çok ilerlemeiş sporcular için gereksiz bulmaktayım
onun yerine üst göğüse daha çok ağırlık verilmeli çünkü en zor gelişen yer orasıdır
ilk başta alt gelişirse çok çirkin görüntü elde edebilirsiniz

@boksbody kesinlikle katılıyorum. Dips mevzusuna gelince hacimden kaybettirir ama ölçüden kaybettirmez çünkü alt bölgede işlem görüyor. Daha sonra alt göğsünün daha güzel hatların belirgin olduğunu farkedeceksin. Ama üst boşsa sarkıkmış gibi gözükebilir.

dips daha çok prolar tarafından veya kesme tabir edilen durumlarda kullanılır ancak son zamanlarda genelde herkesin programında görmek mümkün
ben çok ilerlemeiş sporcular için gereksiz bulmaktayım
onun yerine üst göğüse daha çok ağırlık verilmeli çünkü en zor gelişen yer orasıdır
ilk başta alt gelişirse çok çirkin görüntü elde edebilirsiniz
Teşekkür ederim o zaman şuanda eklemiyorum üst ve ortayı iyice şişirdikten sonra çalışırım

Back
Yukarı