hacim için beslenme programım

bu spora yeni başladım öncelikli hedefim hacim yapmak boy:1.87 kilo:72 hafif yağlıyım beslnme programımda ne gibi eksikler var ne yaparsam daha iyi olur bu konuda yorumlarınızı bekliyorum on serious mass gainer almayı düşünüyorum.

Kahvaltı:5yumurta 2si tam 3 beyazıyla 50gr lor zeytin domates ve 200ml meyve suyu

ara:kuru üzüm muz ve yulafı sütle karıştırp yiyorum

öğlen:150gr tavuk göğsü 150 200 gr makarna veya pilav ve salata sirkeli

ara:meyveyi 1 kase yoğurtla beraber yiyorum

antreman

akşam:100 - 150gr tavuk göğsü 150-200 gr makarna veyaz pilav 200 ml meyve suyu

yatarken:75 gr lor ve ballı süt

prgramı kendim hazırladm

ara öğünleri kaldır , günde toplam 5 öğün yap,tavuk 150 gramları da 200 gram yap bence. meyve suyunada boşa masraf etme.

meyve suyu icmen yerine meyve yemeni tavsiye ederim...

Benim tercihim gainer yerin whey protein olur çünkü bence gainerların çoğu şişirme ürün ve gereksiz dışardan karbonhidratı kolaylıkla alabilirsin ama hayvansal proteinde biraz zorlanabilirsin tavuk ve yumurta çok fazla tüketemiyorsan %100 whey protein alabilirsin ama iyi markalardan
örneğin : twinlab,Optimum Nutrition gibi ürünler.

hacim yapmak istiyorsan karboyu çok yüksek tutmalısın mesela gün için 3 er çorba kaşığı pekmez,bal vs yanında 3x5(5 er gr 3 e yaymalısın gün içinde) gr creatin tavsiye ederim gün içinde protein alımını 3-4 'e yaymanda da fayda var bence hacim için püf noktası karbonhidrattır tabiki gerisi sana kalmaş en az 3000 kcal bir beslenme de yanında gerekli ant sonraları üzüm suyu vs bunları eksik etme ben çok kısa süre içinde 2-3 hafta 5 kg almıştım tabi yanında creatine sebebiyle su alımıda olmuştu 2 cm kollardan almıştım yani :)

Back
Yukarı