Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hacim Arttırmak İçin Bu Program Nasıl ? ( Ev Programı )
2. Gün ; Karın(Passion)/Triceps(10.10.8.8)
PASSION4PROFESSION ABS WORKOUT LEVEL 2
SEATED LEG RAISE
TRICEPS PARALEL BAR DIPS
TWO ARM LYING TRICEPS EXTENSION
Biceps çalışmalarına birkaç hareket daha eklemelisin ve bence karın bölgesi için olan egzersizleri azaltarak yaptığın günlerde en fazla sayı ile yapmalısın.
2. Gün ; Karın(Passion)/Triceps(10.10.8.8)
SEATED LEG RAISE
TRICEPS PARALEL BAR DIPS
TWO ARM LYING TRICEPS EXTENSION
5. Gün ; Karın(Passion)/Omuz(10.10.8.8)/Bilek(10.10.8.8)
SEATED LEG RAISE
ONE ARM DUMBBELL ROWING
SEATED DUMBBELL PRESS
SHOULDER SHRUG
DUMBBELL WRIST CURL
STANDING TWO ARM PALMS IN WRIST CURL
Biceps çalışmalarına birkaç hareket daha eklemelisin ve bence karın bölgesi için olan egzersizleri azaltarak yaptığın günlerde en fazla sayı ile yapmalısın.
bicepse daha fazla hareket eklemek yerine barbell curl 21 tekniğini yap bak bunu yap memnun kalacaksın ölçü alacaksın.
programda yine yanlışlıklar var.karın kaslarını bu kadar çalıştırmana gerek yok.
biceps küçük kas grubudur büyük bir bölgenin yanına koyarsan daha iyi olur tek güne alma.tricepside tek güne alma.ayrıca tricepste 2 hareket çok az.bari ikisini aynı gün çalış.
bacak göğüs olmaz ikiside büyük kas bölgesidir.
omuz bilek günü one arm dumbell rowing ne iş?
ya kardeşim benim diğer konundaki önerilerimi dikkate alırsan inan başarılı olacaksın
Abi Teşekkürler Başarılı Olacaksın Diyorsunda Sen Direk Salona Git Diyorsun.Ben Okullar Kapanana Kadar Gitmicem Salona.+ İşimde Var Çalımak Zorundayım.Belkide Yaklaşık 1 Ay Salona Gidemicem.O Yüzden Birazdaha Evde Çalışmam Lazım.Önerilerini Biliyorum.Tekrar Teşekkür Ederim Ama Sen Yanlışlıklarını Yazmak Yerine Verdiğim Bu Programı Düzenlersen Emin Ol Ki Daha Çok İşime Yarayacak.Yukardaki Tüm Hareketleri Evde Yapabiliyorum.Ama Belli ki Düzen Yanlış.Sen Hareketleri Ellemeden veya Triceps'e Ek Yaparak Düzenlersen Benim İçin Daha Güzel Olur.Şimdiden Teşekkür Ediyorum.
Abi Teşekkürler Başarılı Olacaksın Diyorsunda Sen Direk Salona Git Diyorsun.Ben Okullar Kapanana Kadar Gitmicem Salona.+ İşimde Var Çalımak Zorundayım.Belkide Yaklaşık 1 Ay Salona Gidemicem.O Yüzden Birazdaha Evde Çalışmam Lazım.Önerilerini Biliyorum.Tekrar Teşekkür Ederim Ama Sen Yanlışlıklarını Yazmak Yerine Verdiğim Bu Programı Düzenlersen Emin Ol Ki Daha Çok İşime Yarayacak.Yukardaki Tüm Hareketleri Evde Yapabiliyorum.Ama Belli ki Düzen Yanlış.Sen Hareketleri Ellemeden veya Triceps'e Ek Yaparak Düzenlersen Benim İçin Daha Güzel Olur.Şimdiden Teşekkür Ediyorum.