haşlanmış tavuğu yiyemeyenlere

slm geçenlerde migrosta gezerken dikkatimi çekti ve aldım ve bıkmak üzere olduğum haşlama tavuğun yanında yemeye başladım en azından bıkınlığım geçti şimdi sıkılmadan yiyebiliyorum aşagıdaki konserve türevi şeylerden bahsediyorum

tukaş közlenmiş biber
közlenmiş patlıcan
acılı biber sosu
cevizli ezme
kırmızı pancar turşusu

bu ürünlerin farklı markalarda olanları var ancak ben içinde en ideal karb yağ prt kalori durumda olanlarını ve koruyucu vs olmayanlarını tercih ettim geneldede yukarıdaki markanınkiler öyle

beraberinde yanında meksika fasulyesi gibi değişik tatlarda var ancak içinde koruyucu maddeler olduğunan almadım

Ben haşlanmış tavugu seviyorum değiştirmek istedigimde Çöp şişe takıyorum Ardından ısıttıgım tost makinasına atıyorum cokta lezzetli oluyor isteyen birazcıkta yağ,baharat falan yapsın daha güzel

üzerine biraz tuz kimyon falan serpince güzel oluyor bence.tavuğu haşladıktan sonra blenderda sütle karıştırıp içen de var.denemedim hiç ama denemeye değer gibi.

haşklanmış tavuğu nasıl sevmiyorsunuz tadı güzel bıkkınlık gelir nedeni ise hergün aynı şeyi yerseniz ben 1 hafta beyaz 1 hafta kırmızı et tüketiyorum. ben göğüsü yaparken yağ filan atmıyorum zaten içinde 3 gr kadar yağ var 100 gr da gene atıp tadını bozmaya değmez ama genel olarak üzerine kekik ve pul biber atarım tuz atmam. bence o dediklerin gereksiz sade bile güzelce yenilebiliyor ama isteyen kekik ve pul biber atabilir isterse tuzda atabilir.

Back
Yukarı