hürriyet gazetesi yine saçmalamış

''Gün boyunca tavuk, balık ve badem yiyen Mustafa, aynı zamanda protein karışımları ve bol su içiyor. 10 yıl önce bir iddia için vücut geliştirmeye başlayan Mustafa, spor salonuna başladıktan sonra pazularıyla ilgili aldığı iltifatlardan sonra pazularını geliştirmeyi bırakamamış. 5 sene önce Mısır’ın ulusal vücut geliştirme takımına seçilmeyince şansını Amerika’da denemeye karar vermiş. Günde iki kez vücut çalışan Mustafa, şu an yaklaşık 230 kilo kaldırma gücüne sahip.''

bu kısmı yazan kişi heralde beynine synthol yaptırmış :D

kaldırma gücü de arabanın beygir gücünden ilham alınmış sanırsam... :)

nasıl değil? bu rahatsız adamın fotograflarına koyup günde 2 kere idman yapıyor 200 bilmem kaç kilo kaldırıyor diye tamamı cahilce bir haberin böyle büyük bir medya organında yapılması resmen skandal.

letsev,

Bu adam haber niteliği taşıdığı için birçok yayın organında haber oldu. Yazılanlar doğru olduğu için değil. Gazetelerde hiç mi yalan yanlış haber okumadın?

Sokakta yürürken böyle bir kişiye rastladın mı hiç? Adamda ön kol hiç yokken pazular 80 cm. Bu sana da ilginç gelmiyor mu? Adam bu yüzden haber olmuş. Hakkında yazılanlara inanırsın veya inanmazsın o senin bileceğin iş.

Bu haberi skandal olarak nitelendiriyosan kusura bakma ama sen skandal haber görmemişsin.

230 kiloyu biraz zor kaldırır açıkcası.

Bicepste 30kg zor basar.

letsev,

Bu adam haber niteliği taşıdığı için birçok yayın organında haber oldu. Yazılanlar doğru olduğu için değil. Gazetelerde hiç mi yalan yanlış haber okumadın?

Sokakta yürürken böyle bir kişiye rastladın mı hiç? Adamda ön kol hiç yokken pazular 80 cm. Bu sana da ilginç gelmiyor mu? Adam bu yüzden haber olmuş. Hakkında yazılanlara inanırsın veya inanmazsın o senin bileceğin iş.

Bu haberi skandal olarak nitelendiriyosan kusura bakma ama sen skandal haber görmemişsin.

o zaman suriyeden gelen haberler spor haberleri nasıl inanıp okuyacaz ? razalet yani bilgin yoksa haberi yapmazsın yada 2dk bir araştırırsın "yalan"! şeyler salamak zorunluluğu yok! cahilik ve halkı kandırmak başka bir şey değil. hürriyeti ve yalan haber yapan her medya kuruluşunu kınıyorum.

Bu Allahın yarım kafalılarına mail atmak gerek bana kalırsa. Mail atacak biri varsa bence atsın o haberi yapanı da şutlasınlar gazeteden. Bu haberi de kim yaptıysa ciddi psikoljik tedavi lazım. Body yapmasanda o kollarda saçma sapan bişey olduğunu anlaman gerekir. 230 kg kaldırıyomuşmuş. 100 kilo bench yapsın o dingil anırırım burda.

sen Grek Valentino hayranı değil miydin ?

sen Grek Valentino hayranı değil miydin ?

Yok artık daha neler:D Gençlik fotoğraflarına bi göz at derim ciddi olarak süper denecek bir vücudu varmış. Daha sonra boyu kısa olduğu için iyice komplekse girmiş yaşta biraz ilerleyince o formu kaybolmuş onun için öyle bişeye bulaşmış. Adam ben salağım diye söylüyor zaten ropörtajında pişman olmuş ama iş işten geçmiş. Hayran değilim kesinlikle ama bu hasta ruhlu heriflerlr aynı kefeye koymamak gerek diye düşünüyorum.

Yok artık daha neler:D Gençlik fotoğraflarına bi göz at derim ciddi olarak süper denecek bir vücudu varmış. Daha sonra boyu kısa olduğu için iyice komplekse girmiş yaşta biraz ilerleyince o formu kaybolmuş onun için öyle bişeye bulaşmış. Adam ben salağım diye söylüyor zaten ropörtajında pişman olmuş ama iş işten geçmiş. Hayran değilim kesinlikle ama bu hasta ruhlu heriflerlr aynı kefeye koymamak gerek diye düşünüyorum.

ecoyla karıştırdım herhalde.

Rinkushichi mesajını cevabını her gördüğümde kahkaha atıyorum burdan teşekkür etmeden yapamayacağım :D :D

Mısırlı beyinsiz :D :D :D

bftr bftr rumuzu ile yorum yazdım siteye..işin garibi sitede herkes sazan gibi atlamış..gerçekten vg.nin böyle yapabileceğini düşünen bilgi yoksunu insanlar çok..

bayanlar bile çok kaslanmak istemiyorum diye mesaj atıyorlar, demek ki çok çalışınca böyle olucaklarını düşünüyorlar :) , bilgi kirliliği çok...

Abi ciddi diyorum ben şu an özel bi insan olduğumu hissettim sanki. Bu adamdan daha beyinsiz birileri varsa o da bizim türk milletidir. Hangisini koysam bilemedim.

Özenilecek bir şey değil. Bu kaslar ancak steroids ile yapılabilir. Bu ilac da çok zararlı bir ilaç

Steroids he steroid değil

Cok cirkin bi goruntu olmus cunku forearm (kolun dirsekten asagi olan kismi) hic calismamis. Forearm aynen duruyor pazular desen ucmus

İbretlik tespit

synthol isimli bölgesel hacim kazındıran bir steroid var

Synthol diye steroid varmş vay anasını

10 senedir body yapıyorum..spordan soğudum ya :)

Mastürbasyon yaparak 10 senedir kol kası geliştirmeye çalışıyor sanırsam onu diyor.

%100 steroid... kötü olmus.

Yüzde 100 he başka açıklaması yok yani

maddelerin detayına inmek istemiyorum ama synthol steroid değildir..ne güç, ne kas kazandırır..bir nevi dolgu maddesidir..çok küçük nüanslar için kullanmış pro.lar vardır ama bu tip beyinden yoksunlar da vardır..

yazık ya tk kelime ile yazık 24 yaşımda hayatımı buna adamak istemezdim ya rezillik bi de sırıtıor.. :) bu syntholcu leri hic anlamadım anlamıcamda...

Back
Yukarı