Gunduz uyumanin kas gelisimine etkisi ne olur ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaslar,
Bazi nedenlerden dolayi son birkac gundur sabaha karsi 8.00 gibi yatip 14.00 gibi kalkiyorum. Bir yerde gunduz uyumanin growth hormone salgilama acisindan yetersiz oldugunu ve kas gelisimine olumsuz etkisi oldugunu okumustum. Yine 6 - 7 saat uyku aliyorum fakat vucut gelistirmeye olumsuz etkisi olmasindan korkuyorum . Hatta yaptigim vucudun erimesinden. Anabolizmi nasil etkiler ve katabolizm gibi bir etkisi olurmu ? Umuyorum ki birkac gune duzeni tekrar oturtacagim yardimlariniz icin tesekkurler.
Bol sans

Yaklaşık 3 yıldır gece çalıştığım, gündüz maksimum 4-5 saat uyuduğum bir dönemdeyim. Bu süre zarfında kolum 31 cm den 38,5 cm e yükseldi.
Genel olarak yorgun ve güçsüz hissediyorum kendimi fakat iyi bir beslenme zararı minimuma indirebiliyor.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link : https://www.bodyforumtr.com/threads/uyku-ve-büyüme-sorunu.116392/

Arama Kelimeleri : Uykusuz Antrenman

Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı