Gunde kac saat kardiyo yapmak lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamun aleykum
ben gunde 1 saat spinning yapıyorum
20dk koşuyorum 15 dk cross yapıyorum ama kosmayla cross un zamanı artabiliyor
sizce fazlamı yapıyorum kas yakarmıyım boyle ideal sure nedir
bide yaş 16 kilo 78 hoca kalp atısı 150-160 arasında olsun en iyi oyle yağ yakarsın zaman onemli degil diyor sizce onemlimidir dumbelllls

Bence çok fazla. Cardio'yu haftada 3-4 kez en fazla 40 dk yapmalısın. Yukarıda yazdığın gibi bir antreman programını her gün yaparsan uzun mesafe koşucular gibi cılız bir görüntüye sahip olursun.. Ayrıca Hocan vücudunla ilgili detaylı bir analiz yaptı mı ? Çünkü senin metabolizma yaşını, yağ oranını kan seviyesi vs bilgileri bilmeden kalp atış hızı 150 - 160 arasında olmalı demesi çok saçma. Her insana göre farklılık gösterir bu olay.

Ağırlık antremanı ve cardioyu birleştirmelisin. Sadece cardio yapmak iyi bir vücut yaratmaz. Kas kütleni artırırsan hem daha iyi yağ yakar hem de daha iyi bir görünüme kavuşursun. Dediğim gibi hafta da 4 kere ağırlık antremanı + 40 dk cardio.

Son düzenleme:
agırlık anteremanı yapıyorum sırtım omuzlarım iyi kollar ortadan az :D karında ise gobek var 40 dakkada cok az geliyor bana zaten spinning dersi 50 dakka :) enerjimi atamıyorum
Muscletech hydroxycut hardcore stix kullanıyordum bitti simdi elite siparis ettim onu kullanmaya baslıyacam bu ilacla 40 az gelir gibime geliyor

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :

Arama Kelimeleri : cardio, kardio, yağ yakımı

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı