Gs-fb ???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onbir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

derbi?

• Total voters
    43
anket seçeneklerine bakılırsa anket sonuçlarına göre gidip iddaa oynayacak gibi bir durum seziyorum :D

karşılıklı gol olur bana göre. 0 2 çifte şans da muhtemel sonuçlar.

Gönül ister feneri amma velakin gs yencek gibi :/

Bana göre ilk golü atan kazanır.Genellikle gs ilk golu attıktan gerek paslaşmalar gerek performansları hayli artıyor. Ama maç hem fenerin sahasında hem stadında sadece kendi seyircileri olucak. Bu maç bana göre başka ama ben gs diyorum ve inş gs maçı alır.

İlk yarıyı Galatasaray 1-0 önde kapatır.Maçı 3-0 veya 3-1 Galatasaray alır.Kendi tahminim ve içimden geçen :D

Fenerbahçenin en kötü dönemide olsa Galatasaray psikolojik bir yenilgi ile sahaya çıkacaktır.

fener+galatasaray+istitistik-derbi.PNG

Öyle fb nin gs yi yenmesinin ya da tersinin çok bir önemi yok önemli olan kazanılan

şampiyonluklar kupalardır kanımca şöyle bi 20 senede fenerbahçe galatasaray maçlarına değilde

ne yaptıklarına bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız :)

Son 22 Yılda Fener; 5 şampiyonluk, 2 FAKE şampiyonluk kutlaması, 1 CL.de Sıfır çekme, 1 kere CL. de kovulma.

Son 22 yıl GS; 9 Şampiyonluk, 5 TR kupası, 1 Uefa, 1 Süper Cup

Fenerbahçe yada Galatasaray denilince sadece futbolmu geliyor aklınıza kaç dalda şampiyonuz dostlar unutmayın futbol değildir fenerbahçe sadece aksini iddia eden varsa sözüm yoktur.

Haberi es geçme..

Şike soruşturması nedeniyle direkt olarak katılması gereken Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden men edilen Fenerbahçe, son 5 yıl göz önüne alınarak yapılan UEFA sıralamasında 42. sırada yer alarak en başarılı Türk takımı oldu.

Fenerbahçe :D

fenerbahçe kazanıcaktır maçı izlemek için güzel bir cafeden yerimi ayarladım kavga bela olmadan saat 10da 11de burda olursam maç yorumlarınada katılırım :)

Bu iş sadece iyi top oynamakla bitmiyor.Gs'nin kadrosunun hemen hemen hepsi yeni transfer. Bu yüzden oyuncuların konuşmalarına bakarsanız sürekli Fenerbahçe'yi de yeneceklerini söylüyorlar; ama henüz 55 bin kişinin tüyler ürperten atmosferini yaşamadıkları için böyle konuşmaları normal. Ne durumda olursa olsun Fenerbahçe her zaman Gs karşısında favoridir.

Back
Yukarı