Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana göre ilk golü atan kazanır.Genellikle gs ilk golu attıktan gerek paslaşmalar gerek performansları hayli artıyor. Ama maç hem fenerin sahasında hem stadında sadece kendi seyircileri olucak. Bu maç bana göre başka ama ben gs diyorum ve inş gs maçı alır.
Fenerbahçe yada Galatasaray denilince sadece futbolmu geliyor aklınıza kaç dalda şampiyonuz dostlar unutmayın futbol değildir fenerbahçe sadece aksini iddia eden varsa sözüm yoktur.
Haberi es geçme..
Şike soruşturması nedeniyle direkt olarak katılması gereken Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden men edilen Fenerbahçe, son 5 yıl göz önüne alınarak yapılan UEFA sıralamasında 42. sırada yer alarak en başarılı Türk takımı oldu.
fenerbahçe kazanıcaktır maçı izlemek için güzel bir cafeden yerimi ayarladım kavga bela olmadan saat 10da 11de burda olursam maç yorumlarınada katılırım
Bu iş sadece iyi top oynamakla bitmiyor.Gs'nin kadrosunun hemen hemen hepsi yeni transfer. Bu yüzden oyuncuların konuşmalarına bakarsanız sürekli Fenerbahçe'yi de yeneceklerini söylüyorlar; ama henüz 55 bin kişinin tüyler ürperten atmosferini yaşamadıkları için böyle konuşmaları normal. Ne durumda olursa olsun Fenerbahçe her zaman Gs karşısında favoridir.