Grenade 50 calibre

kola aroması gayet başarılı eğer kola seven biri isen ve sağlığa zararından dolayı kullanmıyorsan bence aroma olarak geyet iyi önceden berry blast aroması vardı o çilek böğürtlen tarzı bi aromaydı ama kola daha hoş açıkçası tabi zevke göre değişir.

kola aroması gayet başarılı eğer kola seven biri isen ve sağlığa zararından dolayı kullanmıyorsan bence aroma olarak geyet iyi önceden berry blast aroması vardı o çilek böğürtlen tarzı bi aromaydı ama kola daha hoş açıkçası tabi zevke göre değişir.
ilk defa dun kullandim urunu. etkisi guzel ve kola aromasi muazzam.

daha önce bu ürünü kullanıp memnun kalmadığımı belirtmiştim ancak bundan sonra kendim almasamda bir kaç ürünü daha test etme şansım oldu kullandığım ürünler bu üründen daha etkisizdi, ben grenade yi etkili bulmamıştım ancak ondan sonra denediklerim bundan da beterdi o açıdan ürünün hakkını teslim edeyim,şuan piyasadaki pre workoutlar içerisinde en etkilisi bile olabilir
çünkü neredeyse tamamının içeriği değiştirilmiş ve etkisi azaltılmış sadece Türkiyeye özel bir eksiltme değil bu amerikada üretilen ürünlerde aynı etkisi ve içeriği zayıflatılmış çünkü bazı insanlar kötü sonuçlanan yan etkiler görüldü hayatını kaybeden insanlarda olduğu için artık şirketler risk almak istemiyor grenade her ne kadar çok beğenmesemde eski versiyon pre workoutlara daha yakın bir ürün bu konuda garanti veririm

Merhaba arkadaşlar kullanım sonrası da büyük abdest yaparken kan gören oldumu 2 seferdir kullanıyorum 2 seferindede oldu ?

Arkadaşlar yeniden selamlar,

Son aldığım 50 calibre kullanımım 2 hafta önce sona erdi.
Farklı etkileri vardı bahsetmek istedim;

3.5 senedir V.G ile ilgineiyorum forumdan daha önceki konulardan tanıyan arkadaşlarımız belki vardır.
2. kez 50 calibreye ihtiyaç duydum ilk kullanımım 2016 senesi aralık ve 2017 ocak ayını kapsamıştı. etkisini kullanan herkes bilir tabi ozaman beta alanin mevcut değildi ürünün için de.
2. kez ise 2018 şubat ve mart ayını kapsayacak şekilde kullandım bu sefer beta alanin de mevcut tabi :) fakat söylenecek tek söz etki muazzam buna ek olarak ürünü aldığım 2 saat içinde mideme herhangi bir besin ögesi soktuğum koşulda kusma problemi yaşadım.(aşırı baş ağrısı beraberinde) dediğim gibi daha önce de bu ürünü kullanmış biri olarak gördüğüm fark bu tadında ilerleme kat edilmiş etki hemen hemen aynı fakat yan etkilerinde artış var bütün gece yatak da dönüp durduğum da oldu. kesinlikle uyutmuyor yanlışlık ile sızarsanız uyuyorsunuz işte.

Paylaşmak istedim benim hatam 2. kullanımım da aradan 2 sene geçtiğini göz ardı edip direk tam ölçek başlamaktı kesinlikle yarım başlanmalı ürün etkisini kaybedene kadar bu şekilde kullanılıp daha sonra tam ölçeğe çıkılmasını tavsiye ediyorum. (bir önceki ürünü kullanalı en az 6 ay olan biri içinde bu şekilde kullanılmasını tavsiye ederim aynı problemi yaşayan bir arkadaşımda oldu.)

Merhabalar dün performans arttırıcı olarak bana önerilen GRENADE 50 CALIBRE PRE-WORKOUT adlı ürünü kullanmaya başladım pump etkisini gerçekten nonxplode ile kıyaslayabileceğim bir ürün ürün skalası arasında bu ürünü kullanan göremedim sizlerinde yorumlarını almak isterim saygılar.
slmlar bugun suplement satan magadan granede 50 aldım okumadan 1 koca olcek bı bardak su ıle ıctım boyle bısey olamaz saat 14:00 den berı kalp carpıntısı karıncalanma bulanık gorme enerjı patlaması adrenalın tavan yaptı antrenmana gıttım full body calıstım yorulmak yok kesınlıkle agırlık artısı cok fazla fakat tavsı etmem kalbe buyuk zararı oldugu kesın bırsey dıger kullanımlarda b kadar etkılı olmayacagını tahmın edıyorum ama buna gerek yok kalbı bu kadar yormaya paylasmak ıstedım saglıklı olmak ıcın spor yapıyoruz bunlara gerek yok

Back
Yukarı