arkadaşlar herkes farklı deneyimlere sahip.
ben 10-15 yıllık vg ciyim, uzun zamandır hiç bir şey kullanmıyordum haftada 3 gün antrenmanlara geliyordum onu bile zor tamamlıyordum bu günlerde. antrenman sürem 45 dk kadardı. bu ürünü 5gr. kreatinle karıştırıyorum öncesinde de likit lkarnitin içiyorum, onun içinde de bir sürü kafein ve ıvır zıvır var işte.
ben genelde tek bölge çalışırım artık antrenman sonrası 1-2 bölge daha çalışacak durumda oluyorum, eğer benim gibi yorgun ve bitkin bir bedene sahipseniz bu tip şeyler mucize yaratıyor. ancak genç, dinamik iseniz benim kadar çok faydasını görmezsiniz belkide. herkesin bir şeye ihtiyacı var. bunu deneyerek bulmak gerekiyor.
bu arada içinden çıkan ölçek doğrudur yarım ölçek 11 küsür grama tekabul hassas bir mutfak tartısında tarttım. ben ölçeği 3/2 oranında dolduruyorum kilom 100.
bir arkadaşda c4 mü diye sormuş bu hafta bir ölçek ondan denemek için bir arkadaştan aldım, ondada aynı olumlu etkileri hissettim.
özetle bu sıralar benim yorgun bedenime bu gerekli, herkesin ihtiyacı farklı olabilir.
mesela ne c4 ne granede bende pump etkisi yapmıyor, karıncalanma daolmuyor. bende uzun antrenman yapmama yarıyor. ve artık haftada 5 gün antrenman yapıyorum..
dediğim gibi ben granede i lkarnitin ve kreatinle kullanıyorum.