Grenade 50 calibre SORUNSALI.

Zizxy

Üye
Arkadaslar herkese merhaba spor hayatima gireli 3 ay oldu.
3 aydir duzenli spor yapiyorum alt yapim tamam diye dusunuyorum cikardigim antremanlar sonrasi.
Grenade 50 calibre kullansam antreman oncesi. Benim icin erken bir karar mi olur ?
Etkileri tartisilmaz derecede yorumlari okudum olumsuz yorum goremedim yan etkilerinden baska.
Fikirlerinizi bekliyorum.
iyi sporlar.

Pre-workoutların gelişim sürecine herhangi bir katkısı yoktur...ayrıca bu tip supp. kullanmak için usta sporcu yada dün başlayan olmak gibi bir kriterde yoktur...amacı vucudu uyarıp daha motive bir antreman çıkarmak olan ürünü istediğin zaman kullanabilirsin...

Pre-workoutların gelişim sürecine herhangi bir katkısı yoktur...ayrıca bu tip supp. kullanmak için usta sporcu yada dün başlayan olmak gibi bir kriterde yoktur...amacı vucudu uyarıp daha motive bir antreman çıkarmak olan ürünü istediğin zaman kullanabilirsin...
Tesekkur ederim.

Merhaba arkadaşlar kullanım sonrası da büyük abdest yaparken kan gören oldumu 2 seferdir kullanıyorum 2 seferindede oldu

Bomba bir ürün. Benim çevremde spora yeni başlayanlar bile kullanıp sonuç aldı. Ama onlar diyet açısından kullanıp sonuç aldı. :)
Kafeine alışkın değilsen ölçeği düşük dozda tut. Yoksa, aşırı kalp çarpıntısı yaşayabilirsin.

Kafeinle ilgili sıkıntım yok bana etki etmiyor çarpıntı falan yok aliskinim tek sıkıntı yaşadığım konu yazdigim gibi

Back
Yukarı