Greg Plitt Öldü

Bir instagram sayfası (simplyshredded) Greg Plittin fotoğrfını yayınlayıp altına Rest In Peace yazmış.Ardından hemen internete baktım pek bir şey bulamadım sanırım yabancı forumlardan bir şeyler çıkabilir.Wikipedia Greg Plitt sayfasıda bugün editlenerek ölüm tarihini 17.01.15 olarak girmiş.
Konuyla ilgili bilgisi olan paylaşırsa güzel nasıl öldüğünü merak ediyorum, kendisi 37 yaşındaydı.

Facebook sayfasinda herkes RIP yaziyor.Demeki dogruymus :(

Milyonlarca kişinin ilham kaynağı olup bu sporu çoğu genç arkadaşa sevdiren adam Greg Plitt bugün tren kazası sonucunda malesef hayatını kaybetmiştir. ‪#‎RIP‬

Eklentiler

• IMG_5630266105842.jpeg
    IMG_5630266105842.jpeg
    42,2 KB · Görüntüleme: 696
Benim bu spora başladığım dönemlerde,en sevdiğim sporculardandı,gerekse fiziği,gerekse mental olarak tamı tamına bir sporcu.Motivasyon konuşmalarından kendi hayatıma çok şey kattığımı bilirim,37 yaşında ölmesi üzücü bir durum,hemde sağlık sorunu filan yok iken.

spor açısından idollerimin arasındaydı çok üzüldüm çoğu başarılı insan gibi erken göçtü bu dünyadan ee hayat böyle bir şey istemeden kendimizi bu dünyada buluyoruz niye istemeden göçüp gidiyoruz kendisi içinse ne kadar değil nasıl yaşadığımız önemlidir cümlesini söyleyebilirim tam bir spor adamıydı

Sabah durumu gördüm. Arkadaşlarıyla tren raylarının orada hazırladığı video sırasında bir tren tarafından ezildiğini okudum. Hani pisi pisine ölüm derler ya cidden öyle bir şey

Topragi bol olsun , cok estetik bir vucudu vardi

vücudunu çok kıskandığım biriydi,zyzz gibi bi ölümü mü oldu acaba?

cidden çok üzücü bir haber. trenin altında kalarak feci bir şekilde hayatını kaybetmiş. R.I.P.

[DOUBLEPOST=1421611502][/DOUBLEPOST]Cumartesi günü öğleden sonra Kalofirniya eyaletine bağlı Burbank şehrinde arkadaşlarıyla birlikte video çeken Plitt, bir ara dengesini kaybederek raylara düştü. Gelen trenin çarptığı başarılı sporcu şanssız bir şekilde hayatını kaybetti.

Son düzenleme:
Basligi gorunce umarim yalan haberdir diye tedirgin bir sekilde tikladim.ama malesef dogruymus.ben bu adam sayesinde spora gönül verdim,onu akıl hocam olarak gordum,simdi hayatimda yeri doldurulamaz bir bosluk kalicak.hem de uyduruk bir sebepten ölmus.cok moralim bozuldu cok.

Back
Yukarı