Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Google'a 'why' yazın Türklerle ilgili gerçeği görün
Google arama önerisi Facebook'ta bazı kullanıcıların ortak bir dertten muzdarip olduğunu ortaya çıkardı.
Google arama önerisi Facebook'ta bazı kullanıcıların ortak bir dertten muzdarip olduğunu ortaya çıkardı: "Why do Turkish people add me on Facebook?" (Türkler neden beni Facebook'ta ekliyor?)
Google, arama yaparken ilk girdiğiniz kelimelere göre size en çok yapılan aramaları baz alarak önerilerde bulunuyor. Genelde oldukça işlevsel olan bu uygulama bazen can sıkıcı gerçekleri yüzümüze vurabiliyor.
İngilizce olarak arama kutucuğuna "Why" (Neden) yazıldığında önerilerin ilk sırasında şu çıkıyor: "Why do Turkish people add me on Facebook?" yani "Türkler neden beni Facebook'ta ekliyor?"
Bu öneri sayesinde, hatırı sayılır sayıda Facebook kullanıcısının aynı dertten şikayetçi olduğu sonucuna varmak çok mümkün. Google'da söz konusu arama sonuçlarına baktığımızda, aynı sitemin Yahoo Answers sitesinde çokça dile getirildiğini de görüyoruz. Ayrıca çoğunluğu genç kadınlardan oluşan şikayetçilerin bu duruma bir anlam veremediğini de ekleyelim.
erkekler facebookta tanımadığı yabancı kızları ekliyordu eskiden şimdi yasak sanırım hesap kapanıyor şikayet oldumu bir arkadaşım yapardı yarım yamalak ingilizcesiyle kızlarla konuşmaya çalışırdı tam komedi yabancı hanımlarda çoğunlukla terslerdi haklılardıda
yanlız dikkat çekmek istediğim bir konu var bu kelimeyi(why) google.com.tr'de yazınca çıkıyor yani ingiliz google açtığınızda böyle bişey olmadığını görüceksiniz muhtemelen sözlük saçmalıklarından dolayı trdeki googleda çıkıyor
yanlız dikkat çekmek istediğim bir konu var bu kelimeyi(why) google.com.tr'de yazınca çıkıyor yani ingiliz google açtığınızda böyle bişey olmadığını görüceksiniz muhtemelen sözlük saçmalıklarından dolayı trdeki googleda çıkıyor
Cok dogru sebebi ise domain den kaynaklaniyor. google.com.tr domaini yanilmiyorsam beril teknolojiye ait ve adamin biri gelip bu domain in eklentilerine boyle bir sey eklemis (artik niye yapar bilmiyorum) oyuzden en basta cikiyor.
Mesela bulgaristanda bir online sozlukte sozluge "bulgar kizi" yazdiginizda onu "calgici kizi" olarak ceviriyor. Bu olay tamamiyle eklentiler ile alakali.
Yani why yazdiktansonra devami soyle de olabilir why does isminiz add me on facebook ta olabilir
kim yazdı bilinmez ama Türk erkeklerin facebookta tanımadığı yabancı kızları ekledikleri bir gerçek zaten sene olmuş 2012 hala mirc mı irc mi neyse işte oralardan kız arkadaş bulmaya çalışan erkekleri görünce nedense artık hiçbir şeye şaşırmıyorum
sebebi şu ; baktık ki hükümetler bizi avrupa birliğine sokamıyor, biz kendi imkanlarımızla girmeye çalışıyoruz. antalyaya o kadar turist sırf deniz var diye gelmiyor heralde ? vatandaşlarımız hizmeti ayağına götürüyor yabancıların