Gogus programi

Arkadaşlar 3. Ayim salondaki 1 yillik evde düzenli bi geçmişim var vücudum iyi yani. 1.85-78 göğüs hacimli fakat tam kesik değil. Hocadan program istedim parçalamak için dedim bunu yazddi uygunmu bi bakin ;
Üst göğüs dumbell press
Dumbell Fly
Üst gogus bar
Dumbell benc presss
Alt göğüs dumbell press

bench press varya yazmissin iste db ile o.O o ust gogus hareketinden birini silip en sona cable crossover ya da dips ekleyebilirsin ust te kesecek bisey yok alt tarafi kes bence

Oncelikle yanlis birsey soyleyip seni yanlis yonlendirmek istemem fakat programda gogusun uc bolgesi icin press hareketi konulmus. Oysaki amacinin parcalamak oldugunu soylemissin bence presslerden biri cikarilip yerine pullovers yapilsa parcalamak icin daha uygun olacagini dusunuyorum.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

parçalamak istediğini yazmışsın en önemli olan uygun bir diyet daha sonra geneli izole olan bir program fakat press ağırlıklı bir çalışma yapıyorsun
şunu bir incele :

üst göğüs press
üst göğüs yana açış(bir hafta bench yana açış)
bench press
cable cross over veya butterfly
pullover veya dips
4x piramit uygulayabilirsin
presslere de 4 x 8 veya 10
negatiflere dikkat et

Üst göğüs bari cikarip caibel cross over, pullover,butter fly dan birini ekleyeyim diyorum ama hangisi sizce ? Birde setleri 4x10 seklinde mi yapayim parçalamak için çok set gerek dimi

Back
Yukarı