GNC ProPerformance PP AMP WHEYBOLIC 60 / VANILLA - BİLGİLENDİRME

KaanUSTA

Üye
Merhaba arkadaşlar yaşım 20 kilom 96 3 ay önce bb ile ilgilenmeye başladım yağ yakıcı vs kullandım 3 ay gibi süreçte 24 kilo verdim ve artık proteine gelmişti çok araştırdım ve doğal olduğuna inandığım GNC markasına karar verdim..
Bugün 15.07.2013 GNC ProPerformance PP AMP WHEYBOLIC 60 / VANILLA - 3lbs
220 TL olan protein tozunu 165 Tl ye aldım birazdan antremana gitcem ve gereken açıklamaları ara ara yapcam..

Enerji : 280kcal
Kolesterol : 20mg
Potasyum : 350mg
Karbonhidrat : 7g
Lif : 1g
Calcium : 280mg
Şeker : 2g
L-Carnitine : 500mg
Protein : 60g
Yağ : 1g
Sodyum : 035g
L-Leucine : 7.7 g
Mikronize Amino Asitler : 8.5 g

çok iyi bi oran kilo vermek için bire bir yağ çok az ve içinde l-carnitine var ayriyeten yağ yakıcı kullanmayı düşünüyorum.. herkeze hayırlı forumlar sonuçları en kısa zamanda görmek dileği ile..

Protein tozu sihirli bir değnek değildir..

Bügün 9 gün ve tam 7 antreman sürdü ve şuan gözle görülen değişimler mevcud 3 kilo verdim zamanla yorumları yazcam kolay gelsin

Whey proteinlerin hepsi doğal zaten sonuçta peyniraltı suyundan üretiliyorlar.

Merhaba arkadaşlar yaşım 20 kilom 96 3 ay önce bb ile ilgilenmeye başladım yağ yakıcı vs kullandım 3 ay gibi süreçte 24 kilo verdim ve artık proteine gelmişti çok araştırdım ve doğal olduğuna inandığım ****** markasına karar verdim..
Bugün 15.07.2013 ****** ProPerformance PP AMP WHEYBOLIC 60 / VANILLA - 3lbs
220 TL olan protein tozunu 165 Tl ye aldım birazdan antremana gitcem ve gereken açıklamaları ara ara yapcam..

Enerji : 280kcal
Kolesterol : 20mg
Potasyum : 350mg
Karbonhidrat : 7g
Lif : 1g
Calcium : 280mg
Şeker : 2g
L-Carnitine : 500mg
Protein : 60g
Yağ : 1g
Sodyum : 035g
L-Leucine : 7.7 g
Mikronize Amino Asitler : 8.5 g

çok iyi bi oran kilo vermek için bire bir yağ çok az ve içinde l-carnitine var ayriyeten yağ yakıcı kullanmayı düşünüyorum.. herkeze hayırlı forumlar sonuçları en kısa zamanda görmek dileği ile..

Protein tozu sihirli bir değnek değildir..
[DOUBLEPOST=1386807411][/DOUBLEPOST]wheybolic proteini 1 yıldır kullanıyorum etkisi mükemmel 1 ölçek idmandan 1 saat önce 1ölçek sonra al suyla karıştır sonuca şaşırcaksın

Back
Yukarı