Arkadaşlar çok aşırı ağır olmamakla birlikte haftada 4 gün profesyonel bir hocanın verdiği programla spor yapıyorum. Her antremandan sonra bir adet pro crunch yiyorum (chocolate-bar). İçinde 16 gr protein var. 1.85 boyunda 75 kiloyum. Sizce bana bir zararı olur mu bu ürünün uzun vadede ? Ya da ne gibi yararları olur? Teşekkürler şimdiden..
arkadaşım 16 gram protein ne karaciğerini ne de başka bir orgnını AŞIRI yormayacaktır . yani kimyasal maddelere (şuanki çoğu paket sular bile kimyasal işlemden geçmekte) aşırı duyarlılığın yoksa rahatlıkla kullanabilirsin. ama 16 gr protein sana yetmez ağırlığın çarpı 2 gr protein almalısın sağlıcakla
bu adamı dinlemeni önermem.. kafasına göre yazdığı çok saçma şeyler gördüm bisürü topicin altına demin. neyse. o çikolatanın baya tıkadığını duymustum.bence her antreman sonrası ona vericeğin para yerine bitane whey protein al senin için daha iyi sonuç verir diye düşünüyorum
bi örenek verirmisin boran90?? Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:15 ---------- benim cevabımda bi yanlışlık görüyomusun buarada boran90 çok merak ettim ne saçma olan şey