Glutensiz besleniyorum 11.ayımdayım gelişmem durdu denecek kadar azaldı yardım.ddd

kepo66

Üye
arkdaşlar merhabalar benim 11.ayım çölyak hastasıyım yani glutensiz besliyorum her suplementi kullanamıyorum ve her şeyide yiyemiyorum mesela makarna yulaf gibi yüksek lif ve karb olan şeyler yiyemiyorum tahıl ürünleri yasak 1.80 boyum var 75 kgdeyim şuanda bulkdayım sözde ama kilo almam durdu sigara kullanıyordum bıraktım 1.5 aydır içmiyorum onun sayesinde 2.5 kg aldım dahada yok bilgili ve ilgili kişilerden yardım bekliyorum teşekkür ederim.

Kilo almak için daha çok yiyeceksin, bu basit yöntem. Kalıcı olarak kilonu kontrol edebilmek istiyorsan (ki çölyak hastası olduğun için sürekli deneme yanılma yapman gerekecektir) fatsecret uygulamasını indirip günlük makrolarını takip etmeye başla. Kilo almak için yaklaşık kilon x 50 günlük kcal ve kilo x 2 gr. / gün civarı protein alımına gel, kalanı seni rahatsız etmeyen karbonhidrat kaynakları (ki bu kısımda zorlanabilirsin) ve bolca sağllıklı yağlarla doldur. Çölyak hastası olmanı kafana takma, seni rahatsız eden besinlerin çoğu hiç bir insana iyi gelmiyor ama çölyak hastası olmadıkları için yemeye devam ediyorlar :) Sigarayı bırakmakla çok iyi yapmışsın aynen devam edersin umarım.

62 kilodan 74 kilo aldım 5 aya yakın kilo alamadım sigarayı bırakınca 4 kilo birden aldım sağolun[DOUBLEPOST=1487352066][/DOUBLEPOST]
Kilo almak için daha çok yiyeceksin, bu basit yöntem. Kalıcı olarak kilonu kontrol edebilmek istiyorsan (ki çölyak hastası olduğun için sürekli deneme yanılma yapman gerekecektir) fatsecret uygulamasını indirip günlük makrolarını takip etmeye başla. Kilo almak için yaklaşık kilon x 50 günlük kcal ve kilo x 2 gr. / gün civarı protein alımına gel, kalanı seni rahatsız etmeyen karbonhidrat kaynakları (ki bu kısımda zorlanabilirsin) ve bolca sağllıklı yağlarla doldur. Çölyak hastası olmanı kafana takma, seni rahatsız eden besinlerin çoğu hiç bir insana iyi gelmiyor ama çölyak hastası olmadıkları için yemeye devam ediyorlar :) Sigarayı bırakmakla çok iyi yapmışsın aynen devam edersin umarım.
hocam gelişmem güzel şuanda ama hacim almam lazım yani kollarım soğuk 39 geliyo dediklerinize yapıcam sağolun

Back
Yukarı