Glutamin mi ? Amino mu ?

Arkadaşlar 1.85 boyunda 83 kiloyum Protein tozu kullanıyorum şuan yanına bir takviye daha yapacağım. Ankara da spor hocam amino dedi neyse ara tatil için izmire geldim uzun bir süre olduğu için salona yazıldım burdaki hocam da glutamin mutlaka dedi amino sadece türkiyede kullanıyo bu kadar fazla diye de ikaz etti bende ikilemde kaldım. Sizin önerileriniz neler ? Amacım kilo almak vs değil zaten.

Arkadaşlar bir de 1 ay içerisinde tahmini protein tozumda biticek acaba hangi marka önerirsiniz ? Optimum Gold Whey kullanıyorum daha iyisi var mı ? tabi çok pahalı olmamak şartı ile weider 300 lira :D

Son düzenleme:
kişiden kişiye hedefe göre değişir
protein tozu alıyorsan ve illa birini seçeceksen glutamine daha mantıklı olur

Illa bise alcaksan kreatin gucu %30 a kadar artirir, kaslari doldunlastirir sertlestirir onarimada yardimci glutamin mi kreatin mi desen 10 kere kreatin amino mu kreatin mi desen 9 kez kreatin derim sahsen :D yoksada bisey alma ilerki donemde whey alirsin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Illa bise alcaksan kreatin gucu %30 a kadar artirir, kaslari doldunlastirir sertlestirir onarimada yardimci glutamin mi kreatin mi desen 10 kere kreatin amino mu kreatin mi desen 9 kez kreatin derim sahsen :D yoksada bisey alma ilerki donemde whey alirsin

Hocam kreatin almayı düşünüyorum da tam bir işlevini bilmiyorum hangi markasını önerirsin biraz yardım edermisin ?

Marka onemli degil icerik onemli olan, zaten hepsi birbirine yakin ekonomiyi goz onunde bulundurabilirsin ilk olarak, bunun disinda %100 kreatin olduna dikkat et.. En cok kullanican tur monohydraat, onun disinda Kre-alkalyn turunude secebilirsin

Hocam genel hatlarıyla kreatin napar ? Gainer gibi kilo aldırma durumu var mı

Vucutdaki su monekulleri kas dokusuna tutunarak kasi daha guclu daha sert daha dokulu kilar (arastirmalarda %30 a kadar guc artisi kanitlanmistir) onun disinda saglarken recovery dedigimiz kas yenileme onarmayi hizlandirir, son arastirmalarda yagsiz kas kutlesi kazanimina yardici olduguda kanitlandi.. Bilmiyorum baska ne soyleyebilirim.. Benim icin her zaman 1-whey 2-kreatin olmustur :)

Vucutdaki su monekulleri kas dokusuna tutunarak kasi daha guclu daha sert daha dokulu kilar (arastirmalarda %30 a kadar guc artisi kanitlanmistir) onun disinda saglarken recovery dedigimiz kas yenileme onarmayi hizlandirir, son arastirmalarda yagsiz kas kutlesi kazanimina yardici olduguda kanitlandi.. Bilmiyorum baska ne soyleyebilirim.. Benim icin her zaman 1-whey 2-kreatin olmustur :)

hocam bunu önerir misiniz peki ? Weider Pure Creatine 600 Gr | Supplementler.com

Tabiki cok iyi, zaten weider olunca :) ama ben pahali buluyorum cunku icerik hepsinin birmirine yakin ; muschlemeds, universal, optimum un 300 gr kreatin tozlarinida secenek olarak verebilirim

Back
Yukarı