Gluta Pure ve whey protein

arkadaşlar gluta pure ve whey protein antrenmandan önce veya hemen sonrasında birlikte alınabilirmi daha faydalımı olur yoksa birlikte alınması sakıncalımı nasıl kullanım öneriyorsunuz ?

Glutapure spor sonrası protein tozuna karıştırıp off günlerde yatmadan önce kullanılabilir.

sadece antrenman sonrası proteine karıştırıp içsem yeterli olurmu ve birde kullanım dozajı nasıl olmalı ölçeği flan ikisininde

1 er ölçek kullanıyorum ben ama bazı günler protein eksigim olursa iki ölçek farkli zamanlarda gun ici protein tozu alıyorum ama bu çok nadir oluyor.genelde beslenme ile halletmeye çalışıyorum. Glutapure 1 çay kaşığı tepeleme 5 gr geliyor kabaca onuda o şekilde olceklendiriyom.

1 er ölçek kullanıyorum ben ama bazı günler protein eksigim olursa iki ölçek farkli zamanlarda gun ici protein tozu alıyorum ama bu çok nadir oluyor.genelde beslenme ile halletmeye çalışıyorum. Glutapure 1 çay kaşığı tepeleme 5 gr geliyor kabaca onuda o şekilde olceklendiriyom.
çok teşekkürler

Estfr. Ben tablet bcaa hiç kullanmadim.değişik şekillerde kullanan var onu kimileri spordan önce 4 tablet kimileri spordan sonra kimileri ikiye bölerek spordan önce 2 sonra 2 tablet alıyor.siz zaten spordan sonra glutapure ve protein tozu iceceksiniz bcaa spordan 45 dakka once alabilirsiniz.böylece yaymış olursunuz spor öncesi ve sonrası olarak

Back
Yukarı