salvadore_xp
Üye
Arkadaşlar, içinden çıkamadığım ve sizin de daha önce karşılaştığınız bir durum olduğunu düşündüğüm için sizinle paylaşmak istediğim bir problemimdir bu. Ben genellikle keten yada kot pantolon üstüne ise sade renk gömlek ve blazer giymeyi seven biriyim. Bu zamana kadar da genellikle böyle ağır bir giyim tercih ederdim. 6-7 aydır body bulding yapmamın etkisiyle gögüsler genişledi ve omuzlar daha belirginleşti. Haliyle kendime pek yakıştıramadığım; tyşort ve sweeti yakıştırır oldum. Aslında fena sayılmazdı; ama şuanki kadar ısrarlı olacağım gibi durmazdı. Ağır giyimin vücut kusurlarını örtmek gibi bir özelliği varken; spor giyim ise vücudu tüm gerçekliğiyle sunmakta. Eskiden kafamın bir kenarında spor giyinmek gibi bir seçenek olmadığı için elbise ve tarz konusunda pek problem yaşamıyordum. Vücut hatlarını ön plana çıkaran bir ağır giyim aslında tam benim aradığım; ama ikisinden birini tercih etmek bana daha akıllıca geliyor.
Yerine göre ağır, yerine spor giyinmek de mantıklı. Yalnız yerine göre ağır giyineceğim durumlar pek az oluyor. Ben her alanda ağır giyinmeye de alışmış biriyim. O yüzden spor giyimin bile fazla uçmayanı bana yakışıyor. Yani yırtık kot, taşlanmış ve boynu bağcıklı bir tyşört hayatta giyemem.
Elbet bu duruma zamanla kati bir çözüm getireceğim; ama yazının başında da belirttiğim gibi, siz de benim karşılaştığım bir durumla karşılaşıp, body bulding'in sizi tarz değişikliğine doğru ittiğine şahit oldunuz mu? Olduysanız buna nasıl bir çözüm getirdiniz?
Yerine göre ağır, yerine spor giyinmek de mantıklı. Yalnız yerine göre ağır giyineceğim durumlar pek az oluyor. Ben her alanda ağır giyinmeye de alışmış biriyim. O yüzden spor giyimin bile fazla uçmayanı bana yakışıyor. Yani yırtık kot, taşlanmış ve boynu bağcıklı bir tyşört hayatta giyemem.
Elbet bu duruma zamanla kati bir çözüm getireceğim; ama yazının başında da belirttiğim gibi, siz de benim karşılaştığım bir durumla karşılaşıp, body bulding'in sizi tarz değişikliğine doğru ittiğine şahit oldunuz mu? Olduysanız buna nasıl bir çözüm getirdiniz?