Gittiğiniz her yer sizin!

178 boy 65 kilo (3 ay önce 57idi) görünüş 17 dersiniz görseniz ama 25 yaşındayım neyse konuya gelicem. Sizde zayıfsınız sıska vücut düşük omuzlar zayıf kollar salona girip bakıyorsunuz etrafa bir iki tane kıyıda köşede formu bilmeden hareket yapmaya çalışanlar var bi kaç kişi koşuyor koşu bandında ve salonun manevi sahipleri kaslılar (okuyorsanız bundan sonra lütfen destek olun) size öyle bir bakıyorlarki sanki sinek görmüş gibi sizde göz zevklerini bozmamak için sıska vücudunuzu ortadan kaldırıp kıyıda köşede dambıllarla saçma sapan hareketler yapmaya çalışıyorsunuz. Buna bi son verin artık kendinize gelin o kaslılarda sizin gibiydi çalıştılar muhtemelen siz öğlen 12ye kadar uyurken onlar sabah kahvaltısı yapıp ara öğünden sonra spora gittiler siz daha öğle yemeği yiyecekken onlar mücadele veriyordu ama salona geldiğinize göre bu kısmıda atlatmışsınız güzel. Neyden çekiniyosunuz size ne yapıyosun diye soracaklarından utanıyosunuz ya da içlerinden güldüklerini düşünüyosunuz dimi kesin diyolarki ulan şu sıskanın tipe bak gelmiş bu haliyle bide çalışıyo hahha böyle mi diyolar sizce. Bu senin kuruntun dostum kim sana ne derse desin senin çalışmanı elinden almayacak o zaman bahaneleri zayıflığını kenara bırak utanma al eline 2,5 kg dambılları çalış bençte sanki 100 kilo kaldırıyomuşsun gibi tak 20 kilo çalış kimse elinden almayacak onları yapman gerekeni yapmaya başlamazsan asla bir adım öteye gidemiyceksin. Boş bArla biceps yap utanma bu şekilde başlayacaksın her şeyin başlangıç noktası var dostum kendine gel bir binayı 15.kattan başlattım diyen bi adam göremezsin imkansız temel atıcaksın sen oraya. Sen temelini at utanma git o kaslıya sor bu hareket nasıl yapılır diğerinede sor diğerinede sonra git evde internetten videolar izle formu düzelt zaten sonrası zamanla gelecek emin ol ama önemli olan başlaman ve yaptığın işten kesinlikle utanmaman! Zayıfsan ve iyi çalışıyorsan birileri sana bi şeyleri soracaktır emin ol. Son 1 ayda iki kez antrenman programımdan dolayı salonda eleştiri aldım çünkü gelişiyorum bunu onlarda biliyor vücudum büyüdüğünü hissettiriyor anlıyor etraftakiler ve eleştiriyorlar. Fullbody yaparsan kilo alamazsın gelişemezsin diyor benim gibi sıska bir arkadaş sanki 1 yıldır ordaymış gibi öbür ay gel görüşelim dedimm şaşırdı iyi madem öyle diyosun öyle olsun dedi. kendisi salonu bırakmış. Bildiğinden değil kıskandığından böyle dostum seni kıskanıcaklar başta vücudunu değil çalışma azmini ama bi kaç ay geçince sen artık kim olduğunu göstermeye başlayacaksın. Kaslı bir manevi salon sahiplerinden birisi bi tane çocuk göndermiş bilmem ne hoca seni çağırıyor buyur abi sen ne çalıştığını biliyor musun yoksa karambole ne varsa ona mı giriyorsun programım var abi ilgin için sağol ne oldu peki sonra çalışırken göz ucuyla izliyolar çünkü azim yok onlarda bendeki azim yok hiç bir zaman olmayacak şu an 65 kilo olan ben 3 ay sonra 70 kilo 1 yıl sonra 75 kilo neyse o seviyelere gelince mi konuşmaya başlıycam hayır ben şimdi konuşucam dostum ben susmycam ben gelene dersini verip göndericem ben gelip benimle birlikte çalışmak isteyenle deli gibi çalışıcam açsa çalışmaya o salonun tozunu onunla yutucam bu gün yarın bir yıl sonra !! Kaç kiloysan kaç kilosun önemli değil git önce formu öğren sonra ne yaptığını anla çalıştığın hareketlerin nerelere vurduğunu öğren neyi nasıl yapman gerektiğini tamamiyle bil sonrası kendisi gelicek acı çekicez ama ödül alıcaz. Burdan gidin salondaki herkese resti çekin kimse bi şey bilmiyo gibi bi anlam çıkarmayın. Ben içimde beni sıkan şeyleri başkalarınında hissettiğini biliyorum ve bundan sizinde kurtulmanız için yol göstermek istedim. Bu yazıyı okuduğun an değişmelisin kendine gelmelisin kimin ne halt ettiği değil senin ne halt ettiğin önemli unutma. Kalkıcaksın başlaman gereken şey ne ise başlayacaksın bahane yerine çözüm üreteceksin salonun sahibiymiş gibi gidip çalışıcaksın. Estetik vücuda ulaşmış bi çoğumuzdan bilgili abilerimiz kardeşlerimiz burda bahsettiğim kaslı salonun manevi sahipleri her salonda olan tipler hepiniz üstünüze alınmayın insanı rahatsız ediyorlar un çuvalıymışsın gibi bakılması çok kötü bi his ve bunu her zaman yapıyorlar oysa destek olmak gerek destek olun bilmiyorsa hareketi yanlış yapıyorsa gösterin yardımcı olun küçümseyerek bakmayın.diyeceklerim bu kadar yeni yazılar yazmak istiyorum benim gibi sıskaları hayata döndürücem sıska olmaktan değil tembel olmaktan utanın yeter ! !

Back
Yukarı