GH Max arginine ve nox ürünler

İyi günler herkese,

1 yılı aşkın süredir bu sporla uğraşmaktayım. Bir süredir platoya geldim sayılabilir ve Spor salonu antrenörüm GH Max almamı önerdi. Ürünün arkasını okuyunca Kaliforniya ya göre içinde üreme sorunları oluşturabilecek madde bulunmaktadır uyarısı vardı. Uzun araştırmalar sonucu bazı yabancı sitelerde arginine Ürünleri içinde aynı uyarıyı gördüm. Çoğu pre üründe de arginine bulunması karşısında onlar hakkında da aklıma bu tehlike takıldı. Gerek forumdan gerek hocamdan gerekse de internetten bunla ilgili net bir cevap bulamadım bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum.

İyi günler dilerim.

Ben arjinin'in öyle bir zararı olduğunu duymadım. Araştırdığımda aksine bir çok yararından bahsediliyordu. Ama Gh max, animal stak ( eski versiyon sanırım yenisinde farklılıklar var) veya testesterone boost tarzı ürünlerin zararlı olduğunu "şahsen" düşünüyorm. Tribulus bile doğal yolla testo arttırıcı diyorlar ama yine de kullanmam. İnşallah konu hakkında kesin bilgili biri bizi aydınlatır ..

Arjinin oyle bi etki yapcagini dusunmuyorum ben devamli kullaniyorum hatta suan be.sports un arjinini kullaniyorum comlex bi pre workout alfa one diye tavsiye ederim

ereksiyon sorunu cekenlere l-arginin oneriyorlar, bilimsel olarak gecerliligini bilmiyorum ama gh max arkasinda oyle bir yazi ben hic gormedim.

Back
Yukarı