Gerekli Proteini alıyorum ama gerisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Core
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Core

Üye
Arkadaşlar aşağıda yazacağım beslenme programımda gerekli proteini aldığımı biliyorum ama sizce günde ne kadar karbo almam gerekli?

Boy:198
Kilo:92
Yağ:%11

Sabah:
4 Tam yumurta
Yoğurt
2 Dilim kepek ekmeği
İçebildiğim kadar su
1 avuç badem
2 muz

Öğlen:
1 tabak makarna
1 Konserve ton balığı
1 Dilim kepek ekmeği

Spora gidiş 5:30 ya da 6:30

Spordan gelir gelmez 2 ölçek whey protein
1 muz

10-15 dakika sonra akşam yemeği:

350-400 gr tavuk göğüsü
1 2 tabak makarna
Yoğurt
1 Elma
Bol bol ceviz

Gece yatmadan önce 1 ölcek casein

Eksik yönlerini yazar mısınız programımın?

benim önerim karatay diyetini araştırman olur yağ yakmak konusunda birebir beslenme bicimidir antreman yapmadığın günler karbonhidratı sebzelerden almanı öneririm antreman yaptığın gün antreman öncesi ve sonrasında bulgur pilavı yiyerek gerekli karb almış olursun tabiki karbonhidratı bu kadar azalttığın zaman yağ miktarını arttırman lazımki vücut proteinleri enerji kaynagı olarak kullanmasın yemeklerine tereyağı yada zeytin yağı eklersen etin yağlı bölgelerinden yersen cok fazla kardiyo yapmadan yağ yakıp fit bir vücuda sahip olabilirsin

benim önerim karatay diyetini araştırman olur yağ yakmak konusunda birebir beslenme bicimidir antreman yapmadığın günler karbonhidratı sebzelerden almanı öneririm antreman yaptığın gün antreman öncesi ve sonrasında bulgur pilavı yiyerek gerekli karb almış olursun tabiki karbonhidratı bu kadar azalttığın zaman yağ miktarını arttırman lazımki vücut proteinleri enerji kaynagı olarak kullanmasın yemeklerine tereyağı yada zeytin yağı eklersen etin yağlı bölgelerinden yersen cok fazla kardiyo yapmadan yağ yakıp fit bir vücuda sahip olabilirsin

Öncelikle verdiğin öneriler için teşekkür ederim bunları dikkate alacağım. Ben zaten tavuk göğüsünü akşamları hafif zeytinyağlı olarak tüketiyorum. Sabah da çok hafif tereyağı kullanarak yumurtamı pişiriyorum. Bu aldığım protein miktarı kaslarımın gelişim için ihtiyaç duyduğu protein miktarını karşılar mı? Bir sorum daha olacak, ben eğer karbo almazsam ne gibi bir zararını görürüm vücudum için? Zaten gerekli yağı aldığımı düşünüyorum vücudumun enerji ihtiyacı için.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı