Gerekenden az protein almak ?

Ben 176 boyunda 65-70kg arasıyım sadece fit veya estetik bi vücudun olsun diye şınav programı kullanıyorum göğüs kaslarım belirgin tricepslerimin birazdaha ihtiyacı var bayadır yapmıyordum ama tekrar başlamak istiyorum fakat alabildiğim protein 60 70gr arası oluyor kas gelişimi gösterirmiyim yoksa overtraining falanmı olur ?

yeterlidir, eğer ki idmanlardan 2-3 gün sonra dahi ağrılar oluyor ve bunlar uzun süre devam ediyorsa, ilk başta kaloriyi arttır. Yeni başlarken bir kaç hafta hamlık ağrısı olması normal, idmanlara adapte olduktan sonra ağrı falan kalmaz. Şınav programı nedir? Vücut ağırlığıyla çalışmak istiyorsan, Calisthenics start up programlarına bak, mobilite çalışmaları yap.

sadece şınav yapman ileri zamanlarda omuzlarının öne donmesini postur bozukluguna kadar gider ek olarak 1 tanede sırt egzersizi yapmanı oneririm

yeterlidir, eğer ki idmanlardan 2-3 gün sonra dahi ağrılar oluyor ve bunlar uzun süre devam ediyorsa, ilk başta kaloriyi arttır. Yeni başlarken bir kaç hafta hamlık ağrısı olması normal, idmanlara adapte olduktan sonra ağrı falan kalmaz. Şınav programı nedir? Vücut ağırlığıyla çalışmak istiyorsan, Calisthenics start up programlarına bak, mobilite çalışmaları yap.
@2pacist 'in söylediği gibi yeterlidir.
Şuan fiziğim bu gelişim gösterdim bir süre ama bazıları az alırsan proteini kasların erir veya kemiklerinden alınır falan dedi tereddüte düştüm

Eklentiler

• 20170417_232038-1.jpg
    20170417_232038-1.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 478
Back
Yukarı