kingjames10
Üye
Öncelikle iyi günler bu işe gönül veren büyüklerim. Bu spora bende yaklaşık 1 yıl önce başladım ama beslenmenin dengesizligi yüzünden vücutta göremedigim farklılıklar oldugu için bıraktım. Şöyle söyleyeyim 1 sene önce başlayıp hemen bıraktıgıma çok pişman oldum çünkü tek bir sorunum vardı ''.BESLENME.'' İdman benim icin verimli geçiyor kollar şişiyor göğüsler şişiyor yanlız hiç dogru düzgün bişey yiyemedigimden onlar kasa dönüşmüyor. 18 yaşındayım 1.82 boyunda 67 kiloyum ve yaza çok az kalan şu dönemlerde tekrar başladıgım sporda kısa zamanda gerçekten gözle görülür farklar olmasını çok istiyorum.ÖĞRENCİYİM bunu göz önünde bulundurursanız ve haftada 3 gün salona gittigimi düşünürseniz kolay tedarik edip beni zora sokmayacak ve kısa zamanda kas kütlemde artış ve güzel bi vücut kazanmam için. SİZDEN SİZİ YORMAYACAKSA BESLENME PROGRAMI İSTİYORUM.Sitede yazan beslenme programlarının neredeyse hepsini okudum fakat bazılarına okul yüzünden yapamıyordum.Bazılarını ise maddi durumum el vermiyor(beyaz et). lütfen sizden yardım istiyorum beni zora sokmayacak ve maddi olanaklar dahilinde şu 3-4 ayda vücudumu düzene sokacak bi beslenme programı istiyorum. Şimdiden çok TEŞEKKÜRLER