Genrise wheymix

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrthr35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrthr35

Üye
Merhabalar. yeni bir ürün çıkarmış firma bende yeni inceleme fırsatı buldum. içeriklerden anlayanlar var ise yorumlayabilirler ben bütün özelliklerini paylaşıyım değerler filan sizden öneri bekliyorum. güzel ise bu ürünü kullanabilirim.
wheymix2-575x700.jpg

Kullanım Alanları: Kas yapımını sağlayan beslenme desteğidir.

İçerik: Whey protein instant,soya protein izolat,tatlandırıcı:steviol,doğala özdeş çikolata aroması

Kullanım Şekli: Günde 1 kere 30 gram (1,5 ölçek) WheyMix 250ml. sıvı ile alınması önerilmektedir.
FİYAT: 110 tl

Açıklama: Whey protein konsantresi ve enjeksiyon kalitesinde Soya protein isolate lerden oluşmaktadır. Amino asit seviyesi içeriğinde yüksek miktarda bulunan Glutamin ve Arginin sebebiyle kas gelişimi için saf Whey proteine kıyasla daha etkilidir. İçeriğindeki soya miktarı anabol hormonlar T3/T4’ün fonksiyonlarını destekler. Bu şekilde insülinin, HGH ve testosteronun yanında ilk kez bu iki anabol ve yağ yakıcı etkili hormonun fonksiyonları desteklenmekte ve saf whey proteine kıyasla daha belirgin bir kas gelişimi sağlanmaktadır.

aminoasit değerleri:
wheymixamino-deger-tablo.jpg

soya proteini için çok söylentiler varda. bazıları zararlı diyor bazıları değil diyor kesin birşey yok ki zararlı olsa böyle bir ürün piyasaya sürülmezdi. aminoasit değerlerine bakılınca bir çok soya içeren ürünün 2 3 katı kadar fazla. ve testestronu yükseltebilir hatta bu ürün.
Açıklama: Whey protein konsantresi ve enjeksiyon kalitesinde Soya protein isolate lerden oluşmaktadır. Amino asit seviyesi içeriğinde yüksek miktarda bulunan Glutamin ve Arginin sebebiyle kas gelişimi için saf Whey proteine kıyasla daha etkilidir. İçeriğindeki soya miktarı anabol hormonlar T3/T4’ün fonksiyonlarını destekler. Bu şekilde insülinin, HGH ve testosteronun yanında ilk kez bu iki anabol ve yağ yakıcı etkili hormonun fonksiyonları desteklenmekte ve saf whey proteine kıyasla daha belirgin bir kas gelişimi sağlanmaktadır.
bakarsak :D

kullanmadım da denerim. ama genrisenin tat konusunda sorunu yok. şuanki wheyi tam oturmuş. şekersiz olmasına rağmen tat güzeli

Back
Yukarı