Genrise Whey Gold 4000g. %100

occaner

Üye
Genrise 4,000g' lık bir ürün çıkartmış ve fiyatıda çok çok düşük? Düşünceleriniz nedir ?

---------------------------------------------------------------------------------------------
Not: Protein karışımında her 100 gramda 71,5 gram Whey protein instant
14,2 gram Soya protein isolat bulunmaktadır.
Her ikisinden gelen saf (%100) protein miktarı minimum %68,2 (68,2 gram) dır.

Eklentiler

• pr_01_130_max.jpg
    pr_01_130_max.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 356
  • whey_protein_4000_icerik.jpg
    whey_protein_4000_icerik.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 406
  • aminoasit.jpg
    aminoasit.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 389
4 kg lık kutu 190 tl sence düşükmü?. İçeriğinde whey konsantre ve soyaproteini var oranlarıda belirtilmemiş. Örneğin Eas whey yanında hediyesi ile beraber 118 tl ********de. Mağazaya gidersen 110 tl den alabilirsin. İki adet eas alsan 220 tl ye 4540 gram protein yapar. Protein kalitesi olarak easta isole proteinde var. Protein oranı genriste %68 iken Eas ta %76. Eğer hesaplarsan Eas aldığında daha fazla proteini daha ucuza aldığını görürsün. Genrise fiyatları ile cazip bir seçenekti malesef şu anda yabancı markalardan bir farkı yok fiyat olarak.

4kg için 190 tl düşük bence. ama senın dedıgın markada avantajlı duruyor fakat o markayı daha once hıc duymadım. nasıldır bılemeyecegım.

genrise whey gold 4000 gr
toplam protein miktarı % 85,7
whey protein 2860 gr
soya protein 568 gr
bayağı bi aratırdım genrise yi kötü diyen pek kimse yok gibi denemek lazım :)

bildiğimizden şaşmayalım bence gainer,optimum,muscletech vb herkes tarafından olumlu yorumlar alan ürünleri tercih etmekte fayda var diye düşünüyorum fiyat bakımından uygun olabilir ama sağlık bu şakaya gelmez

Genrise protein 95 kullanıyorum.Geçenlerde 3 tane 750 g sipariş ettim.1 tane de yanında hediye ettiler.4 kutu proteine toplamda 105 tl ödedim.3 kg protein 105 lira.Bana mantıklı geldi.İçindeki whey oranı %74 soya oranı %26 diye biliyorum.Bana cazip geldi ve aldım.Artı ve eksi yönlerine değinecek olursam;
Karışması rahat,topaklanma yaşamadım.
4 kutunun da içinden ölçek çıktı.(bazılarından çıkmıyormuş)
Tadı ciddi anlamda çok kötü.1 porsiyon proteine yarım porsiyon nesquik katarak kullanıyorum.Yine de tadı güzel olmuyor,ancak çok daha içilebilir hale geliyor.
Ulaşımı hızlı.2 günde elime ulaştı.
Kutu kalitesi de fena sayılmaz.

Fiyat-memnuniyet kıyaslaması yaparsak bence tercih edilebilir.

Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde genrise complex çikolatalı üründen aldım tadı pek iç açıcı değil ama protein oranı yüksek ve de öğrenciyiz diye tercih ettim:) sorum şu: aranızda kullananız varsa tozun karışımındaki o tadı nasıl daha güzel bir seviyeye indirebiliriz :D diğer sorum ise hangi aralıklarda kullansam daha iyi verim alırım? spordan önce-sonra mı yoksa sabah kalktığımda birde spordan sonra mı daha iyi olur? şimdiden teşekkürler.

Şu toz meyve suları var ya hani bimde a101 de satılıyor.Ondan azıcık koy bütün tadı değişiyor.Icilebilir oluyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu toz meyve suları var ya hani bimde a101 de satılıyor.Ondan azıcık koy bütün tadı değişiyor.Icilebilir oluyor.

vişneli filan döksem göz kararı olur diyosun yani? bir de proteini hangi aralıklarda kullansam daha verimli olur? çok sağolasın bu arada.

Aynen göz kararı olur.Sabah uyandığında bir de antrenman sonrası kullanabilirsin

Back
Yukarı