Merdonaldo
Üye
Şimdi her zaman çok çalışarak gelişmekten yanayım genetik kötüyse ama hırs yapıp bütün gün çalışsada vücut yapamazımmı
hocam ne kullanıyorsan ondan ben de istiyorumtüm insanlar aynı soydan gelir Hz. Ademden diyelim senin baban babanın babası dedesi falan spor yapmamış haliyle sen güçsüz olursun başka bir adamın babası babasının babası dedesi falan full spor yapar çocukta spora yatkın olur hızlı gelişir ama diyelim genetiğin kötü diğerlerine göre yavaş gelişirsin ama sen spor yaparsın genetiğin iyileşir senin oğlun yapar iyileşir 4-5 kuşak sonra çok iyi bir sporcu genine sahip olursun belkide zencilerin sırrı da budur kölelik yaptıkları için vücutları kölelik yapmaya adapte olmuş o yüzden genetikleri daha iyi olabiliyor
senin baban babanın babası dedesi falan spor yapmamış haliyle sen güçsüz olursun başka bir adamın babası babasının babası dedesi falan full spor yapar çocukta spora yatkın olur hızlı gelişir ama diyelim genetiğin kötü diğerlerine göre yavaş gelişirsin ama sen spor yaparsın genetiğin iyileşir senin oğlun yapar iyileşir 4-5 kuşak sonra çok iyi bir sporcu genine sahip olursun
bro aynı yaştayızantremanını uykunu beslenmeni gözden geçir hepsi doğruysa ve gelişmiyorsan doktora git tedavi amaçlı testo kürüne sokarlar seni büyük ihtimal çünkü beslenmeni antremanını uykunu doğru yapıp gelişmiyorsan testesteronun düşüktür ancak önce bu üçünü kusursuz yapıp yapmadığına bak ondan sonra git doktora kusursuzsa bunlar ama bunlar kusursuz deilse boşa gitme
olabilir kardeşim ne anlamda dedinbro aynı yaştayız
öylesine dedim kardeşimolabilir kardeşim ne anlamda dedin