merhaba öncelikle kendimi tanıtayım 170 boyundayım 50 kiloyum vg ye hiç gitmedim ama fiziğim fena sayılmaz evde 20 kiloluk dambılım var onlarla çalışıyorum ilaç vb hiç bişey almıyorum sadece doğal yollarla sadece iyi görünüşlü bir fiziğim ve birazdan gücüm olsun yeter bana göre.
1-bana önerileriniz var mı
2-yaşım 16 yaşındayım boyum daha uzar mı ve çalışmalarımdan dolayı boyumun uzaması durur mu
3-kendi programımı nasıl yapabilirim neyleri göz önünde tutmalıyım çünkü bir spor salonuna gitmiyorum
4-kol kasım çok ama sıktığım zaman belli oluyor yani hacimli durmuyor nedeni nedir kol kasım kendini belli etmiyor
5-ilaç kullanmadan nereye kadar yapabilirim
6-beslenme konusunda sorunlarım var çok yemek seçerim .d bu nedenle beslenmeme hiç dikkat etiyorum ama 50 kiloyum.
7-yaşıtlarıma göre aslında güçlüyüm genel olarak daha doğrusu kiloma göre
100 kilo çocuğu bilek güreşinde yenmiştim mesela
8-adonis kaslarım var ama yeterli bulmuyorum nasıl artırabilirim
9-kaç saat uyumamı önerirsiniz
10-önce bacak kaslarını çalıştırırsan bi hormon salgılanır kasların daha iyi gelişir demişlerdi doğru mu?
11-24 barfiks çekebiliyorum ama çok barfiks çekmioyorum eve barfix cubugu almayı düşünüyorum dışarda fırsatım olmuyor eve alsam faydası olur mu?
şimdiden teşekkürler bazılarının cevaplarını gördüm sitede ama bilmediğim çok terim var ne dediklerini pek anlamıyorum bazen
vg ye yeni yeni ilgi duyuyorum daha terimleri kavrıyamadım.VG yapmıyorum ama judoya gidiyorum hergün fiziğime büyük katkısı oldu yağ oranımda düşük kaslar hemen belli oluyor 
1-bana önerileriniz var mı
2-yaşım 16 yaşındayım boyum daha uzar mı ve çalışmalarımdan dolayı boyumun uzaması durur mu
3-kendi programımı nasıl yapabilirim neyleri göz önünde tutmalıyım çünkü bir spor salonuna gitmiyorum
4-kol kasım çok ama sıktığım zaman belli oluyor yani hacimli durmuyor nedeni nedir kol kasım kendini belli etmiyor
5-ilaç kullanmadan nereye kadar yapabilirim
6-beslenme konusunda sorunlarım var çok yemek seçerim .d bu nedenle beslenmeme hiç dikkat etiyorum ama 50 kiloyum.
7-yaşıtlarıma göre aslında güçlüyüm genel olarak daha doğrusu kiloma göre

8-adonis kaslarım var ama yeterli bulmuyorum nasıl artırabilirim
9-kaç saat uyumamı önerirsiniz
10-önce bacak kaslarını çalıştırırsan bi hormon salgılanır kasların daha iyi gelişir demişlerdi doğru mu?
11-24 barfiks çekebiliyorum ama çok barfiks çekmioyorum eve barfix cubugu almayı düşünüyorum dışarda fırsatım olmuyor eve alsam faydası olur mu?
şimdiden teşekkürler bazılarının cevaplarını gördüm sitede ama bilmediğim çok terim var ne dediklerini pek anlamıyorum bazen