• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Geliştiremediğm kaslarımın resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan varokav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok Hayır Hiç Yaşamadım Antremandan Önce 3 tane ALıyorum Ben Yan Etkiler Her zaman Olacak Diye Bi Kayde yoktur MEsela Yani BEni ETkiler Sizi ETkilemez Gbisinden Deneyin Zamanla Dozu ARttırın

bi deneyel,m bakalım yürüyüş yapmadan 40 dakka önce falan 1 tane alıp kahve ile bide ağırlık antremanına geçmeden 40 dakka falan önce 1 tane alıyım gene kahve ile böyle bi deneyim bakalım

---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:14 ----------

Eski Düzenin Cok Güzel Ona Devam Et Şu Anki Programı Sana Kim Söylediyse Ya Boş Bi Anına Denk Gelmiş Yada Birbirinizi Yanlış Anlamıssınız Yada o Kişi Hiç Bişey Bilmiyor 2. Setten Sonra Kürek Sallamak Ne demek :D o Kadar Prof Vg çi var 4-5 Set Yapan Onlardamı Boşa Yapıyor Yada YAnlış Biliyorlar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:33 ----------

Şimdi Hocam Tekrar Sayısı Düştükce Ağırlığı Arttırın Tekrar Düştüğünde Ağırlığıda Düşürmeyin

sen haklsıın ben olayı yanlış anlamışım akıl işte o kişi kas yapmadan kuvvet kazanma üzerine anlatmış biz aldık antremana uyguladık . belki kasları dinlendirme döneminde iy gelir ama ben eski düzene geçiyim gene 12-8-6-4 tekrar 4 set:)))

Back
Yukarı