Gelişmiyormuyum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Spora ilk başladığım zamanlarda ağrı acı yanma hepsi oluyodu fakat artık spordan sonra ne ağrım nede yanma oluyor bu gelişmediğim anlamınamı gelir ağırlıklarımda gayet iyi beni zorlayacak ağırlıklarda çalışıyorum

Minimum Ağırlık ( Hedef Bölğeye Sağlam Hasar Verecek Tekrar ) = Nizami Hareket

ı 3 Tekrar yapacacak şekilde ağırlık takıp hareketi nizami yapmayarak hic birşey gecmez eline sadece emeğin boşa gider.

Minimum Ağırlık ( Hedef Bölğeye Sağlam Hasar Verecek Tekrar ) = Nizami Hareket

ı 3 Tekrar yapacacak şekilde ağırlık takıp hareketi nizami yapmayarak hic birşey gecmez eline sadece emeğin boşa gider.

Ne alaka simdi 3 tekrar yapilmali veya nizami yapilmamali diyen olmus mu bir daha oku istersen.

Turkce yazmayi ogren o zaman ilk basta cunku ne yazdigin belli degil.
Yazdıgım yazı saten türkçe ağırlıgı artırınca ne olacak ? kaldırırken özelikle press hareketi yaparken gögüs calışınca kola vuracak nizami yapmayacak senin mantık buna cıkıyor ve yanlış onu düzeltim.

Yaklaşık 1 ay oldu ilk 2 hafta kaslarda ağrı yanma gibi şeyler oluyodu fakat bu son günlerde hiç kaslarım yanmıyor çok basit gelmeye basladı işin açığı ağırlığı artırdığımda ise bu sefer hareketi 1 setden fazla tekrarlıyamıyorum.

Yaş 16
Kilom 71
Boyum 180

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı